השנייה אי פעם: הרצף הגדול של טוטנהאם ממשיך. ומה התרומה של מנור סולומון?

התרנגולים הביסו 0:4 את אסטון וילה וצמצמו ממנה את הפער בטבלה • על הדרך הם הפכו לקבוצה השנייה בלבד בפרמייר ליג שכובשת בכל משחק על פני שנה קלנדרית שלמה • גם הקיצוני הישראלי הצליח לתרום להישג

ברנן ג'ונסון וג'יימס מדיסון חוגגים. שנה של כיבושי שערים. צילום: רויטרס

אחרי העזיבה של הארי קיין בקיץ, לא היה ברור מה העתיד של טוטנהאם. ביחד איתו בעונה שעברה, הקבוצה נותרה מחוץ לאירופה וגם פיטרה את מאמנה אנטוניו קונטה אחרי שנתיים וחצי. מאז שהגיע אנג' פוסטקוגלו מסלטיק, יחד עם הרכישות דוגמת ג'יימס מדיסון, פדרו פורו וברנן ג'ונסון, התרנגולים שבו לפרוח ואף הובילו לחלקים מהעונה את הטבלה. 

היום (ראשון), הם הצליחו להשלים שנה קלנדרית שלמה בה הבקיעו לפחות שער אחד בפרמייר ליג עם ניצחון 0:4 גדול על אסטון וילה במסגרת המחזור ה-28, שקירב אותה למרחק שתי נקודות מיריבתה, לה משחק עודף. שניים משחקני הרכש שבאו בקיץ, מדיסון וג'ונסון, הבקיעו את השערים בבליץ בדקות 50 ו-53 ועזרו לקבוע את ההישג, שנעשה רק על ידי ארסנל בעבר בין החודשים מאי 2001 עד לדצמבר 2002, בסך הכל 55 משחקים. יונג מין סון וטימו ורנר, שהגיע בינואר האחרון בהשאלה, השלימו בתוספת הזמן.

שחקני טוטנהאם חוגגים, צילום: AFP

זה היה המשחק ה-39 ברציפות בה טוטנהאם הבקיעה בליגה, כאשר בפעם האחרונה שהיא לא הצליחה לכבוש הייתה ב-4.3.2023, אז הפסידה 1:0 לוולבס. בפרק הזמן הזה היא כבשה 85 שערים, כאשר מנור סולומון, שחתם בקבוצה בקיץ האחרון, סיפק שני בישולים לרצף בחמישה משחקים בהם שיחק לפני שנפצע. 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
מנור סולומון. גם לו יש חלק ברצף, צילום: Getty Images
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר