היום שאחרי נייקי: בברצלונה כבר מתכוננים ל-2028, אז החוזה של המועדון עם חברת הענק יסתיים והקטאלונים כנראה יצטרכו למצוא ספונסר חדש, על רקע הקרע בין שני הצדדים.
ב"אס" הסבירו: "כפי שזה נראה, היחסים בין נייקי לבארסה אינם בשיא עוצמתם, ושמות של מותגים אחרים כבר התחילו לרוץ. בספרד מדווחים כי כרגע "פומה" היא המועמדת החזקה ביותר להחליף את "נייקי". בנוסף, גם חברת "הומל" הדנית היא אלטרנטיבה שיש לבארסה על השולחן.
🚨 Hummel has agreed to make the next Barcelona shirt! 💙❤️
— Transfer News Live (@DeadlineDayLive) February 28, 2024
Barça and Nike are in talks to end the agreement early, and pending an agreement with Puma for the 2025/26 season, Hummel would be Barcelona's plan B for next season.
(Source: @gerardromero) pic.twitter.com/9MS0jaq9Kv
"המתחרים שלנו מציעים לנו סכום כפול ממה שנייקי משלמת לנו כרגע" הודה הבעלים ז'ואן לאפורטה. "ברגע שאמרנו להם שהשוק מציע לנו הרבה יותר, הם התאמצו, ואנחנו מודים להם על זה, אבל זה לא מספיק".
לאפורטה גם דיבר על אפשרות שברצלונה תפעל עם מותג משלה, אבל נדמה שהדבר לא יקרה בעתיד הקרוב. בכל אופן, "נייקי" צפויה להמשיך לשתף עם ברצלונה עד לסיום החוזה הנוכחי, שכאמור ספק אם יוארך.


