אריק טן האח יפוטר על ידי מנצ'סטר יונייטד, כך טוען הפרשן של "Sports Bein" ריצ'רד קיז, כשהוא מספר ש"הדלפות מאולד טראפורד" מצביעות על כך שנגמר הקרדיט של ההולנדי על הקווים.
קיז כינה בתחילה את המנג'ר ההולנדי "אריק עשרה חודשים" לאחר מינויו במנצ'סטר לקראת עונת 2022-23, אך שגה לראשונה לאחר שהמאמן הראשי שמר על עבודתו מעבר לפרק הזמן הצפוי.
Erik ten Hag WILL be sacked by Man United, claims Richard Keys, as he says 'leaks from Old Trafford' indicate it's over for 'Erik ten Toast https://t.co/COpKR6rcxs
— Mail Sport (@MailSport) February 28, 2024
אלא שעם הגעתו של הבעלים החדש של סר ג'ים רטקליף - ועל רקע עונה לא עקבית שגרמה להדחה מליגת האלופות לאחר שלב הבתים והמקום השישי בפרמייר ליג - לחץ גדול מוטל כעת על גבו של טן האח במועדון.
רטקליף נתן תגובה לא חד משמעית לשאלות על עתידו של המאמן הראשי שלו לאחר שהשלים את ההשתלטות שלו ב-1.3 מיליארד ליש"ט. הבעלים החדש הצהיר שהוא "לא ממש מרוכז במאמן", ובמקום זה מעדיף לשנות את הסביבה של יונייטד.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו


