"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"לכדורגל אין שום קשר למלחמה, עצוב שאנחנו נכנעים לזה": הביקורת של מאמן גנט לפני הגומלין מול מכבי חיפה

היין ואנהאזברוק התייחס לעובדה כי קבוצתו תארח את אלופת ישראל באצטדיון ריק מהחשש כי מקומיים יפגינו נגד ישראל: "אני שם את עצמי בנעליים של האוהדים שלנו, ויש להם סיבה לכעוס"

,עודכן
0השמעה
ואנהאזברוק. צילום: EPA

מכבי חיפה תפגוש מחר (רביעי, 19:00) את גנט במשחק הגומלין בפלייאוף הקונפרנס ליג כשהיא ביתרון 0:1 מהמשחק הראשון עם תקווה גדולה להעפיל לשמינית הגמר. המשחק ייערך ללא קהל בעקבות ענייני אבטחה הקשורים למלחמה בישראל, מה שכמובן עורר את כעסו של מאמן המארחת היין ואנהאזברוק.

"אני שם את עצמי בנעליים של האוהדים שלנו, ויש להם סיבה לכעוס", אמר ואנהאזברוק. "בשלב הבתים שיחקנו נגד יריבות מאוקראינה וישראל, באיסלנד התחמקנו מהתפרצות הר געש, ואז קיבלנו עוד יריבה מישראל בנוקאאוט. זה חבל, אבל ננסה לתת מתנה לקהל שלנו במשחק נגד מכבי חיפה, אם נשרוד את הסיבוב הזה, תהיה אווירה מצוינת בסיבוב הבא. אני לא פוליטיקאי, אבל חבל שיש ארגונים שרוצים להשתמש בכדורגל כדי לעשות בלאגן. לכדורגל אין שום קשר למלחמה ועצוב לי שאנחנו נכנעים לזה".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

עוד אמר המאמן: "אוהדים הגיעו להונגריה והוכח שאפשר לשמור עליהם עם משמעת, ארגון וכוח חמוש. זה אפשרי. יש הרבה פחד פה. קראתי שקשה לאבטח את האצטדיון, אבל זה נשמע לי כמו תירוץ זול. בסוף השבוע נערכת ועידת הכלכלה האירופית, ואת זה הם יכולים לאבטח. כנראה שמדובר בשני עולמות שונים".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר