"זה כנראה חשוב": רופא השיניים שהפריע ליורגן קלופ באמצע

במהלך מסיבת עיתונאים: כתב השאיר את הפלאפון ליד מאמן ליברפול, שהתריע כי הוא מקבל שיחה מהרופא והמליץ לו לענות • המאמן הצהיר לקראת ארסנל בפרמייר ליג: "כל השחקנים בקבוצה שלי פנטסטיים"

יורגן קלופ והשיחה מהרופא , יוטיוב
יורגן קלופ והשיחה מהרופא. צילום: יוטיוב

יורגן קלופ, מאמן ליברפול, שוחח היום (שישי) עם התקשורת לקראת המפגש בין קבוצתו לארסנל במירוץ לתואר בפרמייר ליג, כאשר לפתע נקטע על ידי שיחת טלפון יוצאת דופן.

 מסיבת העיתונאים של קלופ נקטעה בעקבות שיחת טלפון מרופא השיניים של אחד הכתבים. הכתב השאיר את הטלפון שלו ליד קלופ כדי להקליט את דבריו באירוע, ומיהר להתנצל: "אוי סליחה, זה די חשוב". קלופ כמובן התלוצץ ואמר: "הרופא מתקשר, זה עשוי להיות די חשוב".

רופא שיניים מפריע ליורגן קלופ במסיבת עיתונאים // מתוך X

הגרמני אמר לקראת המשחק החשוב של קבוצתו בפרמייר ליג: "ננסה להקשות ככל האפשר על כל מי שרוצה לסיים את העונה הזו מעלינו. זו הליגה הטובה בעולם ואנחנו בראש הטבלה. האם יש שחקנים רעים בקבוצה הזו? לא. כולם פנטסטיים".

המאמן בן ה-56 הודיע ​​ביום שישי האחרון שהוא מתכנן לעזוב את אנפילד בתום העונה לאחר תשע שנים מוצלחות . הגרמני אמר ש"נגמרה לו האנרגיה" ואינו יכול עוד 'לעשות את אותה העבודה שוב ושוב ושוב ושוב" כשהוא מתקרב לעשור בתפקיד.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר