"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"הופעה כמעט מושלמת": היהודי בן ה-19 ערך בכורה בליגה הספרדית

אנטל יעקובישווילי היהודי-הונגרי של ג'ירונה עלה מהספסל מול סביליה: "מלבד חוסר ביטחון, המגן ערך בכורה כמעט מושלמת" • יעקובישווילי ואחיו ארון, שמשחק כשוער בנוער של ברצלונה, יכולים לייצג את ישראל, אך סוכנם הבהיר כי יעדיפו את הונגריה

,עודכן
0השמעה
אנטל יעקובישווילי עולה לבכורה בג'ירונה. צילום: EPA

אנטל יעקובישווילי, היהודי-הונגרי בן ה-19 עלה אתמול (ראשון) להופעת בכורה בליגה הספרדית במדי ג'ירונה המפתיעה. המגן לא פתח בהרכב של המוליכה, אבל עלה בחילוף בדקה ה-29 אחרי פציעה של שחקן אחר נגד סביליה.

ב"טלקס" התהלבו מההופעה של יעקבשווילי והסבירו: "מלבד חוסר ביטחון, המגן ערך בכורה כמעט מושלמת בליגה הספרדית. 37 מתוך 42 המסירות שלו הגיעו ליעד, והוא הרחיק מצבים מסוכנים ליד השער".

ההונגרי שיחק לראשונה בקבוצה הבוגרת של ג'ירונה ארבעה ימים קודם לכן, במשחק הזכייה בגביע מול ראיו וייקאנו, אז ניתנה לו מחצית שלמה. כדורגלן מהונגריה לא שיחק בליגה הספרדית מאז ה-1 ביוני 2013.

After 10 years, 7 months and 20 days a hungarian played again in the@LaLiga- Antal Yaakobishvili made his debut for Girona. 🇪🇸pic.twitter.com/s14yITsLJb

— Wonderkids Hungary (@wonderkidshun)January 21, 2024

יעקובישווילי נולד בבודפשט להורים יהודים. אביו נולד בגרוזיה ובילה שנתיים בישראל, מה שאיפשר לו להחזיק באזרחות ישראלית ואמו הונגרית. אחיו הצעיר ארון הוא גם כדורגלן, ומשחק כשוער בקבוצות הנוער של ברצלונה.

באופן עקרוני השניים יכולים לבחור לייצג את נבחרת ישראל, אלא שבעבר סוכנם גאורגי אטילה הכחיש את השמועות הללו, וקבע כי האחים היו הונגרים וכי הם רוצים לייצג את הונגריה ברמה בינלאומית.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
ארון יעקובישווילי. משחק בברצלונה,
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר