"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"ברק בכר עבד יום ולילה בכוכב האדום בלגרד, אבל הוא לא הצליח"
עמרי גלזר התראיין בסרביה והתייחס לפיטורים של המאמן הישראלי: "ברק ועמיתיו אנשים טובים מאוד ומקצוענים אמיתיים, אני לא חושב שזה קשור או קובע אם הוא מאמן טוב או רע" • השוער חשף: "אחרי ההפסד בדרבי לא דיברתי עם אף אחד שלושה ימים, אפילו לא ישנתי, אמרתי לעצמי 'תישאר בבית'"

Loading...

ברק בכר בכה במסיבת העיתונאים ותקף: "הכדורגל העולמי אכזב, הכל זה כסף?"

"ברק בכר עבד יום ולילה בכוכב האדום בלגרד, אבל הוא לא הצליח"

עמרי גלזר התראיין בסרביה והתייחס לפיטורים של המאמן הישראלי: "ברק ועמיתיו אנשים טובים מאוד ומקצוענים אמיתיים, אני לא חושב שזה קשור או קובע אם הוא מאמן טוב או רע" • השוער חשף: "אחרי ההפסד בדרבי לא דיברתי עם אף אחד שלושה ימים, אפילו לא ישנתי, אמרתי לעצמי 'תישאר בבית'"

מערכת ספורט היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

עמרי גלזר, השוער הישראלי של הכוכב האדום בלגרד התראיין היום (חמישי) ל"Sportal" והתייחס ללא מעט סוגיות בוערות, כולל לפיטורים של המאמן ברק בכר.

"השתדלתי לא לקרוא יותר מדי את החדשות, לא רק כשהיו רגעים רעים, אלא גם כשהיו טובים", סיפר גלזר. "ברק ועמיתיו אנשים טובים מאוד ומקצוענים אמיתיים, כל יום מהבוקר עד הערב חשבו ועשו מה שטוב לקבוצה. עם זאת, לפעמים זה לא עובד כמו שצריך, יש רגעים מצערים והחלטות רעות, אז אני לא חושב שזה קשור או קובע אם בכר הוא מאמן טוב או רע".

"כמובן שברק טוב מאוד כמאמן, הוא זכה בתארים בישראל ובגביעים, שיחק בליגת האלופות, אבל זה שונה. הוא ניסה לתקן דברים, אבל הוא לא הצליח - הוא שם קץ לסיפור הזה. אני לא יודע למה היינו כל כך גרועים, אבל זה הכדורגל. בסופו של דבר, אם אין לך תוצאות טובות, קודם כל מדובר במאמן, אחר כך בשחקנים".

בכר. שיעור חשוב בסרביה, צילום: AFP

ב"ספורטל" הגדירו את השוער הישראליכ"אינדיבידואל הטוב בקבוצה" בחצי העונה הראשונה של הכוכב. גלזר סיפר על ההפסד בדרבי: "ידענו כמה חשוב הדרבי, אחד הגדולים בעולם, ומה זה אומר לאוהדים ולמועדון. שלושה ימים לא דיברתי עם אף אחד, אפילו לא ישנתי, אמרתי לעצמי 'תישאר בבית'".

על החיים בסרביה אמר השוער: "במובן מסוים, סרבים זהים לישראלים, הם אוהבים לצאת, הם מאוד אדיבים ונהנים מהחיים. כמו כן, האוהדים מחוברים למועדון, הם כל הזמן דוחפים אותו להתקדם, ויש מקרים דומים בישראל. סרביה וישראל דומות באופי וביחס של האנשים.

"אני אוהב את סרביה, המועדון טוב מאוד, העיר, האוכל. אני מרגיש שאני יכול לחיות פה הרבה זמן, כמה שנים, אולי יותר".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
עמרי גלזר, צילום: אי.פי.אי
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...