אחרי שלושה חודשים בחוץ בגלל פציעה, שחקנה הישראלי של טוטנהאם, מנור סולומון, מקווה לחזור לאימוני הקבוצה בתחילת השבוע הבא ומכוון לשוב לשחק בסיבוב הרביעי של הגביע האנגלי מול מנצ'סטר סיטי, המתוכנן ל-27 בינואר.
אוהדי הקבוצה שמחו מהחזרה הצפויה של סולומון וטענו: "זה טוב. הוא מאוד לא מוערך בקהל המעריצים שלנו" כתבו ברשתות החברתיות. כתב ה"סטנדרנט" דן קיפלטריק, מי שדיווח על החזרה המסתמנת של סולומון, טען שזו "דחיפה מקצועית לספרס, שחסרים לא מעט שחקנים חשובים בעמדות ההתקפיות".
🚨🥇| Manor Solomon hoping to be back in team training early next week and targeting a comeback against Man City in the FA Cup@Dan_KP pic.twitter.com/tffT7JVbpD
— The Spurs Express (@TheSpursExpress) January 9, 2024
לפני הפציעה סולומון שיחק חמישה משחקים במדי טוטנהאם בפרמייר ליג וגם בישל פעמיים במשחק אחד ליון מין סון. הקוריאני אגב, עומד להחמיץ את התקופה הקרובה כיוון שישחק עם נבחרתו באליפות אסיה עד אמצע חודש פברואר.
בנושא אחר, ראדו דראגושין, בלם גנואה ונבחרת רומניה, בחר בטוטנהאם על פני באיירן מינכן. הספרס שיפרו את הצעתם והם ישלמו כ-30 מיליון אירו עבור הבלם בן ה-31 שיחזק את ההגנה של הקבוצה.


