"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"מחוייבים לחברה אנושית, עומדים לצד ישראל": יו"ר ורדר ברמן בתמיכה בלתי מסוייגת

ארגון אוהדי הקבוצה שמהרגע הראשון הביע סולידריות עם המדינה ותושבי הדרום יקיים הערב (רביעי) הפגנה בקריאה לשחרור החטופים • מנכ"לית המועדון חשפה: "ההתאחדות הישראלית כתבה לנו שהמחויבות שלנו כלפיהם נותנת תקווה ונחמה. אור קטן בתקופה חשוכה"

,עודכן
0השמעה
כרזה ביציע אוהדי ורדר ברמן.. צילום: מתוך טוויטר

כבר מהרגע הראשון של השביעי באוקטובר, עוד בטרם התבררו מימדיו העצומים של האסון, הכדורגל הגרמני כולו עומד לצד מדינת ישראל.החל מיוזמות מרגשותלאירוח ילדים מעוטף עזה כמו שעשו בדורטמונד, באיירן מינכן וכעת גם בהרטה ברלין, דרך השתתפות אקטיבית בהפגנות בעד ישראל, הנפת שלטי תמיכה במשחקים, ועד השעיית ושחרור שחקנים שהתבטאו בעד חמאס ברשתותכדוגמת אנואר אל גאזי שנחתך ממיינץ.

כבר בערב שביעי באוקטובר הניפו אוהדי ורדר ברמן, להם יש קשר עמוק עם אוהדי הפועל ירושלים, שלתי תמיכה והזדהות עם מדינת ישראל, מאז הם גם הקפידו לעשות זאת בכל משחק, עם קריאה ברורה להחזיר את החטופים הביתה, ובפרט את הרש גולדברג-פולין, אחד מחברי הגוש המעודד של הפועל ירושלים, שתמונתו הופיעה על המסכים לפני אחד ממשחקי הקבוצה. הערב (רביעי), ביוזמת ארגון האוהדים ובתמיכת המועדון, תתקיים עצרת גדולה בקריאה להחזרת החטופים שנמצאים בידי חמאס תחת הכותרת: "Bring them home now".

כרזת אוהדי ורדר ברמן במשחק שהתקיים ב7/10,צילום: מתוך טוויטר

יו"ר המועדון קלאוס פילברי אמר לקראת ההפגנה: "אנחנו מחויבים לחברה אנושית ויציבה. יש לנו השקפה מאוד ברורה, בעיקר בצל האירועים בישראל ורצועת עזה. חשוב לנו כמועדון לנקוט עמדה ברורה ולהבהיר שאנחנו עומדים לצד ישראל".

מנכ"לית המועדון אן-קתרין לאופמן חשפה: "ההתאחדות לכדורגל של ישראל כתבה לנו שהמחויבות שלנו כלפי ישראל נותנת לישראלים תקווה ונחמה. אור קטן בתקופה חשוכה. אנחנו עושים זאת יחד".

Help find Hersh Goldberg-Polin!

The young Israeli#Werderfan went missing after the festival he was attending was attacked by terrorists. It is thought that he has been abducted and taken to Gaza.

Hersh is injured and requires immediate medical assistance. (1/2)pic.twitter.com/bacGDdsrVo

— SV Werder Bremen EN (@werderbremen_en)October 10, 2023
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר