פרט למשחקים בבית הישראלי, הערב (שבת) התקיימו עוד מספר משחקים בקמפיין מוקדמות יורו 2024 כאשר שתי תוצאות בולטות גנבו את ההצגה. הראשונה של נבחרת צרפת שרשמה את הניצחון הגדול אי פעם במוקדמות עם 0:14 היסטורי על גיברלטר והניצחון הקטן של הולנד על אירלנד, שסידר לאורנג' מקום באליפות אירופה.
צרפת כאמור לא ריחמה על הנבחרת הקטנה והצנועה של גיברלטר. הכוכב הגדול של המשחק היה הכוכב הכי גדול של הטריקולור – קיליאן אמבפה שכבש שלושער והגיע ל-300 שערים בקריירה. וורן זאיר-אמרי, ילד הפלא של פ.ס.ז' ערך בכורה בנבחרת הצרפתית, הפך לשחקן הכי צעיר שכובש במדי אלופת העולם מ-2018. פרט אליהם, עוד שמונה שחקנים שונים כבשו - קינגסלי קומאן ואוליבייה ז'ירו עם צמדים, מרכוס תוראם, ג'ונתן קלוס, ויוסוף פופאנה כששני השערים הראשונים במשחק היו שערים עצמיים של האורחת.
הולנד הייתה צריכה שלוש נקודות על מנת להבטיח את המקום ביורו ומי שעשה עבורה את העבודה הוא חלוץ הופנהיים - ואוט וחהורסט, שקיבל את הקרדיט בהרכב מרונאלד קומאן וסיפק ביצוע נהדר שעשה את ההבדל.



