לא הרבה דברים יכולים בימים עלה לשים חיוך על פני תושבי מדינת ישראל, אבל הערב (שלישי) קיבלנו קצת נחת כאשר אוסקר גלוך, כוכב נבחרת ישראל ושחקנה של רד בול זלצבורג האוסטרית, כבש שער נהדר מול אינטר בסן סירו במסגרת המחזור השלישי בליגת האלופות. לאחר התקפה נהדרת, הישראלי קיבל כדור ובעט בצורה נפלאה לחיבורים של האיטלקים, שער שקבע 1:1 במשחק.
אחרי השער גלוך סימן עם האצבעות את המספר 30 - על מנת לציין ולהזכיר את 30 הילדים והנערים שחטופים בעזה, לבקשת מטה המשפחות שפנו אליו יותר מוקדם היום דרך סוכנו.
לצערו של גלוך כמה דקות לאחר מכן, אינטר, מוליכת הליגה האיטלקית קיבלה פנדל אותו כבש ללא בעיה הטורקי הקאן צ'להאנולו (64). את השער הראשון במשחק כבש אלכסיס סאנצ'ס הצ'יליאני בדקה ה-19, שקיבל הזדמנות בהרכב ממאמנו סימונה אינזאגי ובסופו של דבר הנראזורי ניצחו את המשחק 1:2.
גלוך בן ה-19, שרושם שער שני במפעל אחרי השער שלו מול בנפיקה אמר בריאיון לאחר המשחק: "הייתה לנו הופעה טובה כקבוצה. התחושה לכבוש מדהימה, זה רגע מיוחד עבורי ועבור המדינה שלי. אני רוצה להמשיך ככה ושיגיעו שערים נוספים. בכדורגל הכול אפשרי. אנחנו רוצים להיות בליגת האלופות זמן רב ולהמשיך כך".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

