בלילה שבין שלישי לרביעי נבחרת ברזיל נכנעה לראשונה בקמפיין מוקדמות מונדיאל 2026 כאשר הפסידה 2:0 לאורגוואי, אבל מה שהעסיק יותר מכל את אנשי הנבחרת, השחקנים והאוהדים בארץ הסמבה הייתה פציעתו של ניימאר, שנפגע בברכו השמאלית ונאלץ לרדת עוד לפני סיום המחצית הראשונה במפגש שנערך במונטווידאו.
אמש התברר כי ניימאר סובל מקרע ברצועה הצולבת הקדמית של ברכו השמאלית וגם מקרע במניסקוס. הוא זקוק לניתוח ובכך סיים את העונה, כאשר בברזיל מקווים שיהיה כשיר לקופה אמריקה - שתיערך בארה"ב ותחל ב-20 ביוני. לא מדובר בפציעה הקשה הראשונה של ניימאר, כאשר בעבר התמודד לא פעם עם פציעות שהשביתו אותו לתקופות ארוכות, כולל פגיעה בקרסול בפברואר האחרון.
ניימאר הגיב לתוצאות הבדיקות ואמר: "זה רגע עצוב מאוד, הגרוע בחיי. אני יודע שאני חזק... אבל הפעם אני צריך תמיכה מהמשפחה והחברים שלי. זה לא קל להיפצע, לעבור ניתוח ואז... לעשות את זה שוב רק ארבעה חודשים לאחר מכן. יש לי אמונה, אני משאיר אותה בידי אלוהים".
❤️🩹🇧🇷 Neymar: “It’s very sad moment, the worst of my life”.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) October 19, 2023
“I know I’m strong… but this time I need support of my family and my friends”.
“It’s not easy to get injured, undergo surgery and then… do it again just four months later.
I have faith, I leave it in God’s hands”. pic.twitter.com/CvyaEl5UP7
לאחר שש שנים של עליות ומורדות במדי פריז סן ז'רמן, בהן תדמיתו נפגעה מאוד, ניימאר עבר הקיץ כמו לא מעט כוכבי כדורגל באירופה לליגה הסעודית, זאת לאחר שאל הילאל שילמה כ-90 מיליון יורו לצרפתים וכעת הקבוצה מהנסיכות תצטרך להסתדר בלעדיו.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו


