"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

סתיו למקין זכה ל"מחווה ספורטיבית" משחקן פורטו ועשוי להיעדר ממשחקי נבחרת ישראל

בלם שחטאר דונייצק שיחק לראשונה אי פעם בליגת האלופות אבל נאלץ לנטוש בעקבות בפציעה בדקה ה-65, מה שהוביל לרגע יפה מצידו של וונדרסון גאלנו כוכב הפורטוגלים • "במבט ראשון היה נראה לי שהוא מתח את השריר, אבל נמתין לתוצאות של הבדיקות שעשה", אמר פטריק ואן לוון

,עודכן
0השמעה
למקין, אתמול מול פורטו. צילום: רויטרס

לאחר קיץ אדיר במדי נבחרות ישראל – נבחרת הנוער, הנבחרת הצעירה וגם עם הנבחרת הבוגרת– סתיו למקין ערך אתמול (שלישי) הופעת בכורה בליגת האלופות.

הבלם הצעיר שהגיע לשחטאר דונייצק מהפועל ת"א, פתח בהרכב של מאמנו ואקס מכבי ת"א – פטריק ואן לוון – אבל נאלץ לנטוש את המשחק בדקה ה-65 כנראה בעקבות מתיחה חזקה בשריר. הישראלי וחבריו נכנעו 3:1, אבל כעת למקין יקווה שהמשחק הזה לא יפגע בו גם בהמשך כשהוא עשוי להיעדר ממשחקי נבחרת ישראל מול קוסובו ושווייץ בחודש אוקטובר.

נבחרת ישראל באימון לקראת המשחק מול רומניה // קרדיט: ליאב נחמני

"במבט ראשון היה נראה לי שהוא מתח את השריר, אבל נמתין לתוצאות של הבדיקות שעשה כדי לדעת בוודאות. בשלב זה אני לא יכול לומר יותר מדי בנוגע למצבו, אני מניח שתוך 24 שעות נדע יותר", אמר ואן לוון לאחר המשחק.

הפציעה של למקין הובילה לרגע ספורטיבי יפה כאשר וונדרסון גאלנו, כוכב פורטו, עצר התקפה מסוכנת של קבוצתו כדי להעניק טיפול רפואי לישראלי. "אני חושב שכל שחקן צריך לנהוג כפי שנהגתי. ראיתי את שחקן שחטאר פצוע וסובל מכאבים, אז הוצאתי את הכדור החוצה. הפעם זה היה הוא שנפצע, אבל בפעם זה יהיה אני. אני מאחל לו התאוששות מהירה ושירגיש טוב", אמר גאלנו לאחר המשחק. גם בתקשורת הפורטוגלית פרגנו לגאלנו וכתבו: "מדובר במחווה של ספורטיביות וג'נטלמניות".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר