שלושה משחקים בלבד נערכו היום (שבת) בפרמייר ליג, אבל המחזור ה-34 יצא לדרך עם חגיגת שערים שבסיומה קריסטל פאלאס ניצחה 3:4 את ווסטהאם בדרבי לונדוני קצבי בסלהרסט פארק. ברייטון הביסה בקלילות את וולבס 0:6 וברנטפורד ניצחה את את נוטינגהאם פורסט 1:2.
קריסטל פאלאס - ווסטהאם 3:4
רוי הודג'סון חזר לפאלאס כשהקבוצה במשבר עמוק, אחרי 12 משחקים ללא ניצחון ורק שלוש נקודות מעל הקו האדום, והראה שגם בגיל 75 אפשר לחולל קסמים. הקבוצה צברה איתו כבר 13 נקודות מתוך 18 אפשריות, הגיעה לרף 40 הנקודות שמספיק להישארות ואפילו עקפה זמנית את צ'לסי. ווסטהאם רשמה הפסד שני רצוף והיא עדיין מביטה בדאגה למטה, כאשר חמש נקודות מפרידות בינה לבין הקו האדום.
המשחק החל באיחור של רבע שעה בגלל עיכובים בדרך לאצטדיון, אבל נפתח בסערה. תומאש סוצ'ק הצ'כי ניצל טעות בהגנת המארחת בכדור קרן והעלה את האורחת ל-0:1 בדקה התשיעית, ג'ורדן איוו הגיב אחרי שש דקות והקפטן ווילפריד זאהה השלים מהפך מקרוב (20) במשחק החזרה שלו מפציעה אחרי כחודש. הקצב נמשך עם איבוד רשלני של סוצ'ק שהפך ל-1:3 מרגלי ג'פרי שלאפ (30), מיקייל אנטוניו צימק בנגיחה מקרוב (35), אברצ'י אזה הגדיל בפנדל (66) והבלם נאייף אגר הקטין שוב (72) עם שער שלישי של האורחת אחרי קרן.
ברייטון - וולבס 0:6
אחרי ההפסד הכואב למנצ'סטר יונייטד בדו קרב פנדלים בחצי גמר הגביע האנגלי, השחפים התאוששו בענק. ברייטון פתחה בסערה והדהימה עם שער בכורה של דניז אונדאב בפרמיירליג (6), פסקל גרוס (13, 26) ודני וולבק (39), וחגגה רביעייה ראשונה שלה אי פעם במסגרת המחצית הראשונה בפרמייר ליג.
הקונצרט המשיך כשוולבק (48) ואונדאב (66) השלימו צמדים, וכעת הפער מטוטנהאם החמישית עומד על שתי נקודות בלבד.

