דבר אחד כבר אפשר לומר בפה מלא: מאז שכריסטיאנו רונאלדו עבר לשחק באל נאסר מהליגה הסעודית, הוא עצבני יותר מתמיד.
אל נאסר הסעודית המשיכה גם אתמול (שני) במומנטום השלילי שלה, כשהודחה מהגביע בשלב חצי הגמר אחרי הפסד ביתי, 1:0 לאל ווחדה. מי ששוב לא מצא את עצמו ולא כבש משחק שלישי ברציפות היה הפורטוגלי, שאמנם פתח בהרכב אך שוב התקשה להרשים.
לא בפעם הראשונה העונה כאמור, רונאלדו נראה נסער במחצית, בסיום המשחק, וגם במהלכו. בסעודיה כבר לא מהססים לבקר: "בהתחשב בשכר שלו ובהתלהבות שנוצרה סביבו אחרי שהצטרף לקבוצה, ייתכן שרונאלדו הוא ההחתמה הגרועה בהיסטוריה", כתבו.
Al-Nassr are knocked out in the semifinal of the King Cup of Champions after losing 1-0 to 10-man Al-Wehda.
— B/R Football (@brfootball) April 24, 2023
Cristiano Ronaldo was so close to an equalizer with this chance 😳
(via @ssc_sports)pic.twitter.com/VWV442R0KD
בעמוד הפופולרי טרול פוטבול, הלכו אפילו רחוק יותר: "רונאלדו שחקן גדול, הוא רק זקוק למאמן שיציע לו לפרוש". בתקשורת הערבית כינו את ההופעה של רונאלדו "מזעזעת, היו לו החמצות גדולות".
כזכור, לאל נאסר אין כרגע מאמן קבוע לאחר הפיטורים של רודי גארסיה, כאשר שמות בעלי פרופיל גבוה כמו לואיס אנריקה, ז'וזה מוריניו ואפילו זינאדין זידאן הוזכרו כמועמדים לתפקיד.
🚨 Cristiano Ronaldo with Al-Nassr so far:
— Al Nassr ➐ (@Al_Nassrt) April 24, 2023
❌ Lost Riyadh Super Cup
❌ Lost Saudi Super Cup
❌ Lost 1st in the Saudi League
❌ Lost Saudi King Cup
Worst signing of all time. pic.twitter.com/iJ5OwGRoEI
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנוRonaldo is a great player, he just needs a coach who will advise him to retire. https://t.co/2LesmmzCEe
— Troll Football (@TrollFootball) April 24, 2023

