המחזור ה-30 בליגה הספרדית נמשך היום (ראשון) עם המשחק המרכזי, כשברצלונה בלמה את הריצה של אתלטיקו מדריד וגברה עליה 0:1. הפער בפסגה מריאל מדריד נשמר על 11 נקודות, ונראה שהאליפות בדרך חזרה לקאמפ נואו אחרי ארבע שנים. במאבקי התחתית חזרה ולנסיה לחיים עם 0:2 על אלצ'ה האחרונה.
ברצלונה - אתלטיקו מדריד 0:1
334 דקות חיכו בברצלונה עד לרגע שבו יוכלו סוף סוף לחגוג שער זכות, והערב (ראשון) השער הבודד הספיק כדי לנצח ולשמור על פער של 11 נקודות בפסגה מריאל מדריד. דייגו סימאונה מנגד לא הצליח לקטוע בצורת אישית, והוא עדיין ללא ניצחון ליגה בקאמפ נואו.
אנטואן גריזמן, שרצה לסדר ניצחון שביעי רצוף לקולצ'ונרוס על חשבון האקסית, מצא את המשקוף כבר בדקת הפתיחה ובהמשך גם כמעט הכניע את מארק אנדרה טר סטגן, אך בסוף ברצלונה עקצה והענישה לפני ההפסקה. בעיטה מדויקת של פראן טורס לפינה הכניעה את יאן אובלק בדקה ה-44, ושברה את בצורת הכיבושים של הבלאוגנה. השער עורר את ברצלונה שהגיעה למספר מצבים במחצית השנייה, אך החמצות גדולות של ראפיניה ורוברט לבנדובסקי מנעו מהקבוצה של צ'אבי לסגור סיפור.
מעבר לניצחון והשמירה על הפער, צ'אבי יכול לשמוח על כך שקיבל בחזרה מפציעה את פרנקי דה יונג ופדרי, בעוד לאמין ימאל בן ה-15 שזומן לראשונה וקיווה להפוך לשחקן הצעיר בתולדות המועדון ימתין לפעם אחרת כדי לערוך את הופעת הבכורה בבוגרים.
תוצאות נוספות:
אלצ'ה - ולנסיה 2:0
מאיורקה - חטאפה (19:30)
סביליה - ויאריאל (22:00)
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
