"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
יובנטוס חוגגת: "אחרי מכבי חיפה יכולנו להתפרק, אבל נכנסה בנו רוח חדשה"
הגברת הזקנה העפילה לחצי גמר הליגה האירופית מספר שעות לאחר שקיבלה בחזרה 15 נקודות שהורדו לה בליגה האיטלקית • דנילו הברזילאי לא שכח את ההפסד המר בסמי עופר העונה בשלב הבתים של ליגת האלופות
שחקני יובה חוגגים, אתמול בליסבון | צילום: רויטרס

יובנטוס חוגגת: "אחרי מכבי חיפה יכולנו להתפרק, אבל נכנסה בנו רוח חדשה"

הגברת הזקנה העפילה לחצי גמר הליגה האירופית מספר שעות לאחר שקיבלה בחזרה 15 נקודות שהורדו לה בליגה האיטלקית • דנילו הברזילאי לא שכח את ההפסד המר בסמי עופר העונה בשלב הבתים של ליגת האלופות

מערכת ספורט היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

יובנטוס בשנים האחרונות עוברת תקופה לא פשוטה ורחוקה מימי הזוהר שבהם שלטה עד לא מזמן באיטליה. הגברת הזקנה ראתה את אינטר קוטעת את רצף האליפויות שלה, לאחר מכן הגיעה האליפות של מילאן בעונה שעברה וגם העונה הסרייה אה תראה אלופה חדשה בדמותה של נאפולי. יחד עם כל זה, אתמול (חמישי) יובה עברה יום מאושר מאוד שקצת השכיח את העונה חסרת היציבות שהיא עוברת.

השמחה הגדולה החלה בשעות אחה"צ כאשר נודע כי 15 הנקודות שהורדו לה בליגה הוחזרו למאזנה, מה שהקפיץ אותה למקום השלישי בטבלה ולמקום שמוביל בעונה הבאה לצ'מפיונס ליג, 8 מחזורים לסיום העונה. בערב הגיעה ההעפלה לחצי גמר הליגה האירופית לאחר 1:1 מול ספורטינג ליסבון בפורטוגל שהשלים 1:2 ברבע הגמר על הירוקים – לבנים.

דנילו מגנה הברזילאי של יובה לא שכח את ההפסד למכבי חיפה העונה בשלב הבתים של ליגת האלופות ומבחינתו זה היה רגע המפנה של קבוצתו בעונה הזו. "אחרי המשחק הזה בישראל, יכולנו להתפרק. אבל לפתע נכנסה בנו רוח חדשה לגמרי. נשארנו מאוחדים כל הזמן, ולרגע אחד לא פקפקנו באיכות של הקבוצה. ידענו שאנחנו מסוגלים לשנות את העונה הזאת".

דנילו. לא שוכח את מכבי חיפה, צילום: רויטרס

המאמן מסימיליאנו אלגרי שכבר נראה היה בדרך החוצה לאחר אותו הפסד בחיפה היה מאושר לאחר המשחק והתייחס גם ליריבה בחצי הגמר: "קיבלנו בחזרה לא רק נקודות, אלא גם את החיוך והאופטימיות. עכשיו אנחנו חייבים להתמקד שוב בסרייה אה, כי לאחרונה איבדנו יותר מדי נקודות מיותרות בליגה. אנחנו חייבים לבסס את עצמנו ברביעייה הראשונה. ציפיתי שסביליה תדיח את מנצ'סטר יונייטד, זה לא הפתיע אותי. סביליה יריבה קשה מאוד שיודעת איך להוציא מעצמה את המיטב במפעל הזה".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...