צ'לסי מצאה מאמן חדש: על פי דיווחים ברחבי העולם, פרנק למפארד, כוכב העבר של המועדון ומי שכבר אימן אותו בעבר, סיכם כמאמן הקבוצה בחוזה קצר עד לתום העונה הנוכחית.
את העונה הנוכחית, למפארד החל כמאמנה של אברטון מהפרמייר ליג, אבל פוטר אחרי שהקבוצה הייתה במקום ה-19 באנגליה ורשמה הכי מעט ניצחונות באותו שלב של העונה.
🚨 Frank Lampard, set to become new Chelsea caretaker manager — there’s an agreement in principle valid until the end of the current season. Here we go. 🔵🤝🏻
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) April 5, 2023
Lampard has accepted short-term deal.#CFC will continue process/talks to hire new head coach for long term project. pic.twitter.com/KOWtnmu3d1
ביולי 2019 מונה למפארד למאמן צ'לסי. באותו קיץ הקבוצה ספגה עונש העברות מפיפ"א, למרות העונש העברות, צ'לסי של למפארד סיימה במקום הרביעי בליגה והשיגה את הכרטיס לליגת האלופות. הקבוצה הפסידה בגמר הגביע האנגלי באותה עונה לארסנל, והודחה בשמינית גמר ליגת האלופות מול באיירן מינכן. ב-2021, כוכב העבר האנגלי פוטר מתפקידו.
במקביל למינוי הצפוי של למפארד, הבלוז ממשיכים בסבב השיחות שלהם עם יוליאן נגלסמן ולואיס אנריקה, כאשר אחד מהם צפוי לקבל את המינוי בתום העונה.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
