"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ממשיכים בשלהם: אברם גרנט וזמביה גברו 0:2 על נבחרת לסוטו

צמד של פאטסון דאקה העניק למאמן הישראלי ניצחון שני ברציפות מאז מינויו • הניצחון קירב את זמביה להבטחת עלייתה לאליפות אפריקה שתיערך בשנת 2024

,עודכן
0השמעה
גרנט. ניצחון שני ברציפות, צילום: מתוך טוויטר

ממשיך בשלו: אברם גרנט וזמביה גברו 0:2 על נבחרת לסוטו

עוד וי: נבחרת זמביה של אברם גרנט ניצחה היום (ראשון) את לסוטו 0:2,ורשמה ניצחון שני ברציפות בקדנציה של הישראלי על הקווים. צמד של פאטסון דאקה ועוזרו מרקו בלבול עומדים על מאזן מושלם בבית ח' של מוקדמות אליפות אפריקה כשהמטרה ברורה – העפלה לטורניר שייערך בשנת 2024.

חלוצה הזמבי של לסטר העלה את הזמבים ליתרון בדקה ה-14 והכפיל בדקה ה-69 מבישול של פאשן סקאלה, שחקנה של גלזגו ריינג'רס הסקוטית. בעקבות הניצחון, נבחרת זמביה עלתה, לפחות זמנית (עד המשחק בין חוף השנהב לקומורוס), לפסגת הבית והתקרבה להבטחת המקום שלה באליפות אפריקה שתיערך בינואר - פברואר הבאים בשנה הבאה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

לזמביה נותרו עוד שני משחקים במסגרת המוקדמות, כאשר ב-12.6 היא תארח את נבחרת חוף השנהב החזקה, וב-4.9 היא תתארח אצל קומורס למחזור הנעילה של קמפיין המוקדמות.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר