"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ג'רארד פיקה על פרשת דני אלבס: "הדבר הקל זה להגיד שהוא אשם"

הבלם הספרדי התראיין ל"מארקה" והתייחס לפרשת האונס של השחקן הברזילאי: "זה תיק מסובך, אני מכיר אותו ומעריך אותו. עבור הקולגות שלו זה נשמע מאוד מוזר. אני רוצה שהצדק יעשה את שלו"

,עודכן
0השמעה
פיקה ואלבס. יחד בברצלונה, צילום: מתוך טוויטר

מעבר לעובדה ששיתפו יחד פעולה במדי ברצלונה, ג'רארד פיקה ודני אלבס, נחשבים ל"ילדים רעים" בכדורגל העולמי. הראשון, שניהל מערכת יחסים עם שאקירה בגד בה לא פעם, ולאחרונה הם גם פירקו את החבילה. אצל אלבס, הדברים הגיעו למחוזות הרבה פחות נעימים, כאשר לאחורנה הוא נאסר לאחר שהיה מעורב בפרשת אונס חמורה בקטאלוניה.

VÍDEO | Gerard Piqué se pronuncia sobre Dani Alves en el programa 'El Món a RAC1' 👇

🗣️ "Es una hostia con la mano abierta a todos".pic.twitter.com/t3j9RAA0Li

— EFE Deportes (@EFEdeportes)March 14, 2023

היום (שלישי) בראיון ל"מארקה" פיקה התייחס לסאגת אלבס וסיפר:"זה תיק מסובך, אני מכיר אותו ומעריך אותו. כל התיק עבור הקולגות שלו נשמע מאוד מוזר. אני רוצה שהצדק יעשה את שלו. עד שיגידו לי שהוא עשה את זה, צריך לחכות".

פיקה המשיך וגונן על הברזילאי:"הדבר הקל הוא להגיד שהוא אשם, אני רוצה לחכות למה שהשופט אומר, ולעזור לנפגע בתהליך. זה מאוד מסובך. כשהחדשות יצאו אני בתור חבר שלו לשעבר הרגשתי שאני לא מכיר אותו".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

"אם זה קרה, אתה צריך להיות קשוח איתו ועם הכל. אני אהיה אפילו יותר קשוח ממה שקבעה מערכת המשפט. אנחנו צריכים לכבד אחד את השני - גברים ונשים, לצערי זה לא קורה עדיין".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר