אנסו. משחק טוב שלו לא עזר | צילום: Getty

לא מרימה את הראש: 1:1 לצ'לסי נגד ווסטהאם בפרמייר ליג

לפני המפגש מול דורטמונד בשמינית גמר ליגת האלופות, הבלוז שוב לא הצליחו לנצח בליגה האנגלית • ז'ואו פליקס הבקיע ראשון אחרי בישול של אנסו פרננדס • אמרסון קבע חלוקת נקודות

זה עדיין לא זה. צ'לסי סיימה היום (שבת) ב-1:1 עם ווסטהאם במסגרת משחק בפרמייר ליג.

הבלוז, שחזרו מפגרת ינואר מחוזקים בשחקני רכש משמעותיים, בדמותם של ז'ואאו פליקס, אנסו פרננדס הארגנטינאי ומיכאילו מודריק שפתחו גם היום בהרכב, רושמים תיקו שלישי ברציפות וממשיכים לדשדש במרכז הטבלה. 

זה דווקא התחיל טוב הפעם עבור הקבוצה של גרהאם פוטר, כאשר בדקה ה-16 אנסו פרננדס הגביה כדור מצוין לרחבה ופליקס כבש מקרוב את ה-0:1 בלונדון סטדיום. אבל ווסטהאם, שנמצאת גם היא עצמה במשבר הצליחה לאזן בדקה ה-28 עם שער של אמרסון. 

פליקס. כבש ראשון, צילום: Getty

בסיום תיקו שבוודאי מאכזב את צ'לסי שנותרת במקום התשיעי בטבלה, ועוד יכולה למצוא עצמה בתום המחזור במקום ה-11. כבר ביום רביעי, מחכה לה מפגש סופר חשוב מול דורטמונד בשמינית גמר ליגת האלופות.

מנגד, גם הפטישים יכולים להיות מאוכזבים, כי בדקה ה-89 הם כבר כבשו שער ניצחון שנפסל בגלל נבדל קטן שה-VAR זיהה. 

אמרסון השווה, צילום: EPA
אקשן בלונדון, צילום: getty
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...