בדרך לאנגליה? סאות'המפטון בעקבות ליאל עבדה

על פי דיווחים: הקבוצה מהפרמייר ליג שלחה סקאוטים לצפות בישראלי במשחק האחרון של סלטיק • הקבוצה הסקוטית מעוניינת גם היא להאריך את החוזה שלו

עבדה. ישתדרג?, צילום: רויטרס

ליאל עבדה בדרך לסאות'המפטון מהפרמייר ליג? על פי דיווחים בסקוטלנד, הקבוצה מאנגליה שלחה למשחק האחרון של סלטיק נגד קילמרנוק בגביע הליגה סקאוטים כדי לעקוב אחרי הקיצוני הישראלי.

למרות שעבדה לא חזר חד מפגרת המונדיאל וטרם כבש או הבקיע, הוא מעורר עניין גדול באנגליה, כי מאז שהצטרף לסלטיק בקיץ 2021 הוא כבש 24 שערים ובישל 15 נוספים ב-83 הופעות. כידוע, גם הקבוצה הסקוטית מעוניינת לשמור עליו ועשויה להציע לו חוזה חדש.

סאות'המפטון נהנתה מהשוק הסקוטי בשנים האחרונות עם החתמות של שחקנים דוגמת פרייזר פורסטר, סטיוארט ארמסטרונג, וירג'יל ואן דייק וויקטור וואניאמה שהצטרפו כולם מסלטיק. גם ג'וש אריבו, שמשחק העונה במדי הקדושים הצטרף מגלאזגו ריינג'רס הקיץ.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

סאות'המפטון במקום האחרון בפרמייר ליג, אך חיברה לאחרונה שני ניצחונות רצופים, בליגה על אברטון ועוד לפני כשהדיחה את מנצ'סטר סיטי בגביע הליגה. כמו כן, הקדושים צירפו לאחרונה שני שחקנים בדמותם של קרלוס אלקראס הקשר הארגנטינאי, ומיסלאב אורשיץ' הקרואטי.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר