מסי. הפסד מביך | צילום: רויטרס

לא מתאים: פ.ס.ז' הפסידה לראן 1:0

מסי, ניימאר וגם אמבפה שעלה מהספסל הפסידו בפעם השנייה העונה בליגה הצרפתית • המארי טראורה הכריע בדקה ה-65 • הפער מלאנס: רק 3 נקודות

פ.ס.ז' נכנעה הערב (ראשון) 1:0 לראן במסגרת המחזור ה-19 בליגה הצרפתית.

קיליאן אמבפה ששב מחופשה בארה"ב היה מחוץ ל-11 של פריז, כאשר לצד מסי וניימאר בהרכב של גאלטייה, זאיר אמרי הפך לשחקן הצעיר ביותר שפותח משחק בהיסטוריה של פריז.

פ.ס.ז' התקשתה מאוד מול הקבוצה מפסגת הטבלה, ובדקה ה-55 גאלטייה הרים את הכוכב הצרפתי מהספסל במקומו של אקטיקה. גם הוא לא עזר, ובדקה ה-65 המארי טראורה קיבל כדור בתוך הרחבה של פריז וכמו גדול בעט לרשת את ה-0:1 המפתיע, שהכריע את ההתמודדות.

זהו ההפסד השני של פ.ס.ז' העונה בליגה הצרפתית, והפער שלה מלאנס שמדורגת שנייה יורד ל-3 נקודות בלבד.  

אמבפה. לא עזר, צילום: EPA
טראורה חוגג, צילום: רויטרס

רומא ניצחה את פיורנטינה

במשחק שנערך בליגה האיטלקית, רומא של ז'וזה מוריניו המשיכה בכושר הטוב, והשיגה ניצחון 0:2 על פיורנטינה. פאולו דיבאלה, שנראה טוב מאז החזרה מהמונדיאל עם ארגנטינה, חגג גם הערב עם צמד שערים שסידרו לקבוצתו 3 נקודות חשובות. 

רומא שביעית בטבלה, אבל רחוקה רק 3 נקודות מיובנטוס במקום השלישי. 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
דיבאלה. צמד, צילום: AFP
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...