גביע העולם נגמר עבור כריסטיאנו רונאלדו מוקדם מכפי שציפה, וכמו שראו בכל העולם, הפורטוגלי לקח קשה את ההדחה על ידי מרוקו כשירד מהמגרש דומע.
רונאלדו, ששוחרר ממנצ'סטר יונייטד בזמן שהותו עם נבחרתו בקטאר, מתקשה למצוא קבוצה שתסכים לקלוט אותו ודוחה לבינתיים את הצעת הענק מהליגה הסעודית.
על פי דיווח של ה"אס" הספרדי, הקושי במציאת קבוצה הוביל למתח גבוה בין רונאלדו לסוכנו ז'ורז'ה מנדש, שמבחינת הפורטוגלי לא עושה את עבודתו.
ב-1 בינואר יוכל רונאלדו לחתום בכל קבוצה שתחפוץ בו, אבל כאמור, שבועיים וחצי בלבד לפני תאריך היעד, אין אף הצעה שהפנומן מרוצה ממנה.
זו לא הפעם הראשונה שקיים מתח בין רונאלדו למנדש, צמד חמד שהגדירו עצמם כאב ובן בעבר. עדיין לא ברור אם המצב הנוכחי יוביל להפרדת כוחות, אבל נראה שהאפשרות עומדת על הפרק יותר מתמיד..
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו