"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
לאו מסי: "אי אפשר לתאר את התחושות האלה"
הפרעוש אמר בסיום הניצחון הדרמטי על הולנד בפנדלים: "סבלנו במשחק הזה, אבל אם לסבול אז ברבע הגמר" • "לא היינו צריכים להגיע להארכה"
מסי. יחייך גם לקראת חצות? | צילום: AFP

לאו מסי: "אי אפשר לתאר את התחושות האלה"

הפרעוש אמר בסיום הניצחון הדרמטי על הולנד בפנדלים: "סבלנו במשחק הזה, אבל אם לסבול אז ברבע הגמר" • "לא היינו צריכים להגיע להארכה"

מערכת ספורט היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

ארגנטינה העפילה אתמול (שישי) לחצי גמר המונדיאל, אחרי ניצחון בלתי נשכח על נבחרת הולנד בבעיטות הכרעה מהנקודה הלבנה.

הכוכב הגדול לאו מסי אמר בסיום:"סבלנו יותר מידי, אבל זה הרבע הגמר אז אולי זה הזמן הנכון לסבול. לא היינו צריכים ללכת להארכה. אי אפשר לתאר את התחושות האלה".

הפרעוש תקף את השיפוט:"אני מעדיף שלא לדבר עליו, אם אתה מדבר אז אתה מקבל קנס. פיפ"א חייבת לחשוב על זה, היא לא יכולה לשים שופטים כאלה, שופטים שלא מוכנים לאתגר הזה".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

"מצפה לנו משחק קשה מאוד מול קרואטיה, זה חצי גמר וזה אתגר גדול. אנחנו נהנים מאוד מהמונדיאל, מהאנשים, מהאוהדים. אני מאושר. לא רצינו ללכת להארכה, שלא לדבר על הפנדלים".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...