"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
במהלך המשחק של קטאר והולנד: קריאות "ברוח ודם נפדה את פלשתין"
בזמן שהאורנג' גברו 0:2 על המארחת, האוהדים באצטדיון קראו קריאות נגד ישראל ובעד העם הפלשתיני • האם פיפ"א תגיב לכך?
אוהדי קטאר. השנאה לישראל מרימה ראש | צילום: AP
תיעוד

במהלך המשחק של קטאר והולנד: קריאות "ברוח ודם נפדה את פלשתין"

בזמן שהאורנג' גברו 0:2 על המארחת, האוהדים באצטדיון קראו קריאות נגד ישראל ובעד העם הפלשתיני • האם פיפ"א תגיב לכך?

מערכת ספורט היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

מאז החל המונדיאל ביום ראשון שעבר, אנחנו עדים ללא מעט רגעים מביכים של שנאה כלפי העיתונאים הישראלים שנשלחו לאמירות כדי לסקר את גביע העולם בקטאר. בעיקר אוהדי הקבוצות ממדינות ערביות כמו מרוקו, ערב הסעודית, תוניסיה ועוד התעמתו עם שליחים מארץ הקודש, הניפו במהלך המשחקים דגלי פלשתין, אבל נראה שהערב (שלישי), השנאה לישראל הגיעה לשיאה מאז החל גביע העולם.

במהלך המשחק בין הולנד למארחת קטאר, תועדו האוהדים המקומיים צועקים קריאות "ברוח ודם נפדה את פלשתין", תוך שהם מניפים את דגל פלשתין ביציעים. ייתכן והאוהדים המקומיים חיכו למשחק האחרון כדי לעורר את הפרובוקציה הזאת, שלא צפויה להביא לתגובה של פיפ"א, על אף קריאתה עוד לפני שהחלו המשחקים להימנע משנאה בין דתות וכו'.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...