מאז החל המונדיאל ביום ראשון שעבר, אנחנו עדים ללא מעט רגעים מביכים של שנאה כלפי העיתונאים הישראלים שנשלחו לאמירות כדי לסקר את גביע העולם בקטאר. בעיקר אוהדי הקבוצות ממדינות ערביות כמו מרוקו, ערב הסעודית, תוניסיה ועוד התעמתו עם שליחים מארץ הקודש, הניפו במהלך המשחקים דגלי פלשתין, אבל נראה שהערב (שלישי), השנאה לישראל הגיעה לשיאה מאז החל גביע העולם.
במהלך המשחק בין הולנד למארחת קטאר, תועדו האוהדים המקומיים צועקים קריאות "ברוח ודם נפדה את פלשתין", תוך שהם מניפים את דגל פלשתין ביציעים. ייתכן והאוהדים המקומיים חיכו למשחק האחרון כדי לעורר את הפרובוקציה הזאת, שלא צפויה להביא לתגובה של פיפ"א, על אף קריאתה עוד לפני שהחלו המשחקים להימנע משנאה בין דתות וכו'.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנובמשחק בין קטאר להולנד, קריאות "ברוח ודם נפדה את פלסטין" pic.twitter.com/Y4FDxEybPd
— assaf gibor (@assafgibor) November 29, 2022
