"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
לא עוצרת: נאפולי ניצחה את אמפולי 0:2
התכולים גברו על היריבה בזכות שערים של לוסאנו וז'יילנסקי והגדילו את הפער בראשות הטבלה בסריה אה ל-8 נקודות
לוזאנו. העלה ליתרון| צילום: AFP

לא עוצרת: נאפולי ניצחה את אמפולי 0:2

התכולים גברו על היריבה בזכות שערים של לוסאנו וז'יילנסקי והגדילו את הפער בראשות הטבלה בסריה אה ל-8 נקודות

,עודכן
0השמעה

נאפולי ממשיכה לנצח באיטליה. הערב (שלישי) התכולים ניצחו את אמפולי 0:2, וממשיכים להוביל בבטחה את הסריה אה, כאשר כרגע הם מובילים על מילאן ב-9 נקודות.

זה לא הלך קל הערב, לספלאטי ולקבוצתו, אבל בדקה ה-69 הם קיבלו כדור עונשין, והיריבינג לוסאנו העלה אותם ליתרון חשוב. שתי דקות לסיום הזמן החוקי ז'יילנסקי ניצל את העובדה שהיריבה נותרה ב-10 שחקנים לאחר שלופרטו הורחק, כבש את השני - וקבע את תוצאת הסיום - 0:2.

אחרי 14 משחקים העונה, נאפולי עדיין ללא הפסד בסריה אה כאשר היא כבשה 34 שערים וספגה רק עשרה.

ז'יילנסקי. קבע את תוצאת המשחק,צילום: AFP

קרמונזה - מילאן 0:0

בעוד יריבתה בפסגה מנצחת פעם אחר פעם, המילאנזים מועדים ואיבדו הערב נקודות מול קרמונזה מתחתית הטבלה כשסיימו בתיקו 0:0.

דיבוק אוריגי כבש שער בדקה ה-56 אבל הוא נפסל אחרי בדיקת VAR, והחבורה ממילאן נשארה מאוכזבת, ובפער של 8 נקודות מנאפולי המוליכה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
אוריגי. אכזבה למילאן,צילום: AFP
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו