"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
פרנק ריברי בראיון פרישה: "אני בין חמשת הכדורגלנים הטובים בעולם"
הצרפתי, שתלה את הנעליים בגיל 39, אמר ל"גזאטה" האיטלקי: "הכל קרה מהר מדי, אצטרך לעבור ניתוח כדי לחזור לחיים נורמלים"
ריברי במדי באיירן מינכן. מעריך את עצמו מאוד | צילום: AP

פרנק ריברי בראיון פרישה: "אני בין חמשת הכדורגלנים הטובים בעולם"

הצרפתי, שתלה את הנעליים בגיל 39, אמר ל"גזאטה" האיטלקי: "הכל קרה מהר מדי, אצטרך לעבור ניתוח כדי לחזור לחיים נורמלים"

מערכת ספורט היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

אחרי קריירה עשירה, בעיקר בתארים, פרנק ריברי הודיע אתמול (שישי) על פרישה מכדורגל בגיל 39. בראיון שהעניק ל"גזאטה" האיטלקי, סיפק הצרפתי הבינלאומי לשעבר מספר פנינים.

"ידעתי שהיום הזה יגיע, אבל הכל קרה מהר מאוד וזה כואב. אצטרך לעבור ניתוח רק כדי לחיות חיים נורמליים", אמר ריברי ששיחק בעונה האחרונה במדי סלרניטנה האיטלקית, איתה הצליח לשרוד בסריה אה.

ריברי הוסיף: "הצעירים של היום מקבלים המון כסף כבר בתחילת דרכם. הם קונים מלא דברים ומאבדים הערכה לדברים חשובים. על זה אני אומר להם: 'בגיל 19? הייתה ברחוב, בליגה השלישית בצרפת, בלי כלום'".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

ואיך הצרפתי מעריך את עצמו? ממש כך: "בתור אחד שהגיע מהרחוב, אף אחד לא מכדרר היום כמוני. האם אני בין חמשת הכדורגלני הטובים בעולם? כן".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...