יובנטוס רשמה אתמול (שלישי) שפל חדש כאשר הפסידה למכבי חיפה בסמי עופר במסגרת המחזור ה-4 בליגת האלופות. הגברת הזקנה שעוברת שנתיים לא פשוטות ורואה את אינטר ומילאן משתלטות על הליגה האיטלקית, נכנעה ללא תחרות לחבורה של ברק בכר, מה שגרם לחוסר השקט במסדרונות המועדון להיות גדול עוד יותר כאשר יובה יכולה למצוא את עצמה מחוץ למפעלים האירופיים כבר בחודש נובמבר.
מסימיליאנו אלגרי שלא מעט אוהדי יובנטוס קוראים לפטרו מתפקיד המאמן, זאת לאור פתיחת העונה החלשה של הקבוצה, החליט לבצע צעד משמעותי, שקיבל חיזוק מהנהלת המועדון בכלל ומנשיא המועדון – אנדראה אניילי בפרט. לפי החלטתו, שחקני הקבוצה יישארו במתחם האימונים וישנו בו עד הדרבי בשבת מול טורינו.
Three losses in four Champions League games, eighth place in Serie A.
— B/R Football (@brfootball) October 11, 2022
Juventus are cooked 🍳 pic.twitter.com/xPjC35vKQV
“כשנחזור לאיטליה, אנחנו נישאר בקונטינאסה במחנה אימונים סגור עד הדרבי ביום שבת. זאת החובה שלנו כלפי האוהדים, המועדון ועצמנו. צריכים לחזור לשחק כקבוצה ולהפסיק לשחק כאינדיבידואלים", אמר אלגרי ל'גאזטה דלו ספורט', "זאת לא החלטה טכנית או עניין טקטי כלשהו, זה פשוט עניין של לב ותשוקה, וכרגע אין לנו את זה. קשה להסביר את ההפסד הזה, צריכים פשוט להיות בשקט. אניילי צדק כשאמר שאנחנו צריכים להתבייש בעצמנו, זאת הייתה המחצית הראשונה הכי גרועה תחתיי”.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו