"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
מנצ'סטר סיטי ניצחה בקלות את וולבס 0:3
אלופת אנגליה ממשיכה ביכולת הטובה • גריליש, הולאנד ופודן כבשו עבור אורחת • המאחרת נשארה ב-10 שחקנים עמוק במחצית הראשונה • ניוקאסל ובורנמות נפרדו בתיקו 1:1
שחקני סיטי חוגגים עוד ניצחון | צילום: איי.פי

מנצ'סטר סיטי ניצחה בקלות את וולבס 0:3

אלופת אנגליה ממשיכה ביכולת הטובה • גריליש, הולאנד ופודן כבשו עבור אורחת • המאחרת נשארה ב-10 שחקנים עמוק במחצית הראשונה • ניוקאסל ובורנמות נפרדו בתיקו 1:1

מערכת ספורט היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

הפרמייר ליג חזרה היום (שבת), אחרי שבוע של פגרה בעקבות מותה של המלכה אליזבת'. בעקבותדחייתם של ארבעה משחקיםמהמחזור השמיני, משוחקים היום שלושה בלבד, כשבמוקד המפגשים: מנצ'סטר סיטי לא התקשתה מול וולבס וחזרה (לפחות זמנית), למקום הראשון בטבלה. בהמשך: ניוקאסל – בורנטמות, וטוטנהאם – לסטר.

וולבס – מנצ'סטר סיטי (3:0)

האלופה לא יכלה לבקש פתיחה מוחצת יותר, אחרי שג'ק גריליש כבש את הראשון בתוך הדקה הראשונה של המשחק. המהלך התחיל אחרי שפודן שלח מסירה בעקב לדה בריינה, שהמשיך בכדור רוחב לרחבה שם החלוץ דחק בקלות את הכדור לרשת.

הולנאד הצטרף לחגיגה בדקה ה-16 אחרי שקיבל מסירה נהדרת מחוץ לרחבה ובעט כדור מדויק לפינה השמאלית של השער. זהו שערו השביעי ברציפות בכל המסגרות.

בדקה ה-33 המארחת נשארה ב-10 שחקנים לאחר שקולינס קיבל כרטיס אדום אחרי עבירה גסה שביצע והורחק מהמשחק. פודן העלה את סיטי ל-0:3 בדקה ה-69 אחרי בישול נוסף של דה בריינה.

ניוקאסל – בורנמות (1:1)

השחקן של המשחק ללא ספק היה שוערה של האורחת, נאטו, שהצליל לא פחות מ-4 שערים בטוחים במהלך המחצית הראשונה, בה ניוקאסל היתה הרבה יותר טובה, אבל לא הצליחה להכניע את השוער של העולה החדשה.

בדקה ה-61 העלה בילינג את האורחת ליתרון 0:1, אבל 5 דקות לאחר מכן איסק כבש בפנדל ואיזן את התוצאה.

איסק כובש את הפנדל עבור ניוקאסל, צילום: איי.אף.פי
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

במשחק נוסף: טוטנהאם – לסטר (2:6).

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...