בניס לא מתרגשים: "ננצח את מכבי תל אביב בהפרש של שני שערים"
מאמן הצרפתים, לואיס פבאר, על הצהובים: "לא הגיע להם לנצח" • לקראת הגומלין: "נצטרך להיות חכמים, יש לנו שחקנים איכותיים ומאורגנים טוב"
Your browser doesn’t support HTML5 audio
מכבי תל אביבעשתה אתמול (חמישי) צעד משמעותי מאוד לעבר שלב הבתים של הקונפרנס ליג, עם ניצחון 0:1 מפתיע על ניס, אבל הצרפתים מצידם, או לפחות מאמנם, ממש לא מתרגש מההפסד.
"לא הגיע למכבי תל אביב לנצח", אמר בסיום לואיס פבאר, "שיחקנו לא רע במחצית הראשונה, יצרנו ארבע, חמש, שש הזדמנויות, אבל החמצנו ולא הצלחנו לכבוש. במחצית השנייה כבר היינו פחות טובים ממכבי, היו חסרים לנו קצב, תנועה ושליטה בכדור".
עוד הוסיף המאמן: "יש לנו שחקנים איכותיים בהתקפה ואנחנו מאורגנים טוב מאוד. בגומלין לא נתקוף בלי לחשוב פעמיים, נצטרך להיות חכמים. אנחנו יודעים שנצטרך לנצח בהפרש של שני שערים, וגם נעשה את זה".

