"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
לא עוצר: ליאור רפאלוב כבש, 0:3 לאנדרלכט מול סט. טרודין
הישראלי כבש את הראשון בדקה ה-43 • ליאל עבדה עלה מהספסל והיה מעורב בשער האחרון של סלטיק, שהביסה 0:5 את קילמרנוק
ליאור רפאלוב. שער שני העונה | צילום: מתוך טוויטר

לא עוצר: ליאור רפאלוב כבש, 0:3 לאנדרלכט מול סט. טרודין

הישראלי כבש את הראשון בדקה ה-43 • ליאל עבדה עלה מהספסל והיה מעורב בשער האחרון של סלטיק, שהביסה 0:5 את קילמרנוק

מערכת ספורט היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

לוהט.ליאור רפאלוב כבש את שערו השני העונה, כשהבקיע את הראשון של אנדרלכט ב-0:3 הגדול מול סט. טרוידן.

הישראלי, שעזר לקבוצתו הבלגית להשיג ניצחון שלישי מארבעת המשחקים הראשונים של העונה, כבש בדקה ה-43, ובתוספת הזמן של המחצית הראשונה פאביו סילבה הכפיל. בניטו רמאן סגר סיפור בדקה ה-74.

בסקוטלנד, סלטיק הביסה 0:5 את קילמרנוק ולאחר שלושה מחזורי ליגה, נותרה מושלמת עם ניצחון שלישי ברציפות. ליאל עבדה נכנס בדקה ה-66 והיה מעורב בשער החמישי.

הקונצרט של סלטיק התחיל בדקה השביעית עם שער של קיוגו פורוהשי. ג'וטה הכפיל בדקה ה-35 ומוריץ יינץ העלה את הירוקים-לבנים ל-0:3 על סף הירידה להפסקה.

קארל סטארפלט הוסיף את הרביעי בדקה ה-76, וגאורגיוס גיאקומאקיס כבש במספרת את האחרון בדקה ה-82, אחרי הכנסת כדור לרחבה של הישראלי.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...