יחיד ומיוחד. לפריז סן ז'רמן היו לא מעט סיבות לחגוג את ה-0:5 מול קלרמון אמש (שבת), אבל לאף אחד אין בכלל ספק שהמסמר האחרון, ארבע דקות לסיום המשחק, היה הסיבה היפה מכולן.
בדקה ה-86, לאנדרו פארדס הכניס כדור מושלם לרחבה, לאו מסי השתחל בין כל שחקני ההגנה, השתלט עם החזה והמשיך במספרת נפלאה לרשת. כמובן שהגול היפהפה הזה גרם לרשת לגעוש.
אבל מה שיותר מפתיע הוא, שאפילו בקלרמון חגגו את השער של מסי. באופן לא שגרתי, בלשון המעטה, הקבוצה הצרפתית כתבה בחשבון הטוויטר שלה אחרי השער: "איזה שער של מסי! הארגנטינאי השתלט בחזה והמשיך לרשת. כל האצטדיון התרומם כדי למחוא כפיים לאחד השחקנים הטובים בעולם".
אמנם לא כמו היריבה שחטפה חמישייה מול הפריזאים, אבל ברשת כמובן התלהבו מהשער הנהדר של הפרעוש, ושיתפו גם סרטונים שמראים את אוהדי קלרמון חוגגים ביציעים את השער - שהובקע נגדם ממש כרגע: "רק שחקן כמו מסי יגרום לאוהדים להריע לשחקן היריבה"; "תלו את התמונה הזו בלובר".

