"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
חגיגות ה-100: ארבע מדינות הציעו אירוח משותף למונדיאל 2030
אורוגוואי, ארגנטינה, צ'ילה ופרגוואי השיקו קמפיין על מנת לארח את גביע העולם בעוד שמונה שנים • המטרה: משחק הגמר ייערך באצטדיון בו נערך גמר המונדיאל הראשון בין אורגוואי לארגנטינה
נציגי ההתאחדויות של ארגנטינה, אורגוואי, צ'ילה ופרגוואי | צילום: אי.פי.אי

חגיגות ה-100: ארבע מדינות הציעו אירוח משותף למונדיאל 2030

אורוגוואי, ארגנטינה, צ'ילה ופרגוואי השיקו קמפיין על מנת לארח את גביע העולם בעוד שמונה שנים • המטרה: משחק הגמר ייערך באצטדיון בו נערך גמר המונדיאל הראשון בין אורגוואי לארגנטינה

מערכת ספורט היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

התאחדויות הכדורגל של אורוגוואי, ארגנטינה, צ'ילה ופרגוואי ומנהיגים פוליטיים ממדינות אלה השיקו אתמול (שלישי) את ההצעה המשותפת שלהם לארח את גביע העולם ב-2030.

נשיא אורוגוואי, לואיס לקאלה פו, אירח את המנהיגים שביקשו להביא גמר גביע עולם נוסף לאצטדיון סנטנריו במונטיבידאו, בו שוחק הגמר במהדורה הראשונה של הטורניר בשנת 1930.

אלחנדרו דומינגז, נשיא הגוף הממשלתי של דרום אמריקה - CONMEBOL, אמר במסיבת עיתונאים כי ההצעה היא החלום של היבשת. "טורניר לציון מאה שנים מאז המונדיאל הראשון יושק רק פעם אחת מן הסתם, וזה חייב לחזור הביתה", אמר דומינגז. "אנחנו מאמינים שזו סיבה מספקת לפיפ"א לקבל את העובדה שזו הופכת להצעה הטובה ביותר".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

התחרות הצפויה של המדינות מדרום אמריקה מגיעה מכיוונם של ספרד ופורטוגל שגם להן יש הצעה משותפת למונדיאל 2030. בכירי פיפ"א מעריכים שהבחירה תתבצע תוך שנתיים. כזכור, קטאר תארח את הטורניר השנה שיחל בסוף חודש נובמבר, והטורניר ב-2026 ייערך בארצות הברית, מקסיקו וקנדה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...