"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"בפריז סן ז'רמן אובססיביים לאלופות, ליגה היא שם נרדף לכישלון"
אחרי שפוטר מהמועדון בחודש שעבר, מאוריסיו פוצ'טינו מדבר לראשונה: "הכל מתמקד רק על הצלחה בצ'מפיונס" • על לאו מסי: "מבחינתי הוא השחקן הטוב בעולם"
מאוריסיו פוצ'טינו. "לא לזכות בצ'מפיונס זה כישלון של 50 שנה" | צילום: AFP

"בפריז סן ז'רמן אובססיביים לאלופות, ליגה היא שם נרדף לכישלון"

אחרי שפוטר מהמועדון בחודש שעבר, מאוריסיו פוצ'טינו מדבר לראשונה: "הכל מתמקד רק על הצלחה בצ'מפיונס" • על לאו מסי: "מבחינתי הוא השחקן הטוב בעולם"

מערכת ספורט היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

פותח הכל.אחרי שפוטר בחודש שעבר מאימון פריז סן ז'רמן, מאוריסיו פוצ'טינו התראיין היום (שני) בארגנטינה וסיפק כמה אמירות מעניינות על התנהלותו של המועדון הצרפתי.

"כל הזמן מתמקדים רק בליגת האלופות ולפעמים זה קצת מסיח את הדעת משאר המסגרות", אומר המאמן. "האובססיה היא לליגת האלופות ולזכייה בה. ליגה היא שם נרדף לכישלון".

על ההדחה בעונה שעברה על ידי ריאל מדריד בשלב שמינית הגמר: "לא לזכות בצ'מפיונס זה כישלון של 50 שנה, לא רק בעונה שעברה".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
בנוסף, המאמן גם נשאל מי לדעתו השחקן הטוב בעולם כיום ולא היו לו ספקות: "מבחינתי, לאו מסי. אחריו ברור שאמבפה מסוגלת לרשת את הכתר שלו. לגבי ניימאר, בשבילי הוא גם אחד השחקנים הטובים בעולם".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...