אחרי עונה מאכזבת מאוד שנגמרה ללא תואר בברצלונה התחילו לעבוד, הקבוצה הודיעה היום (שני) על ההחתמה של פרנק קסייה, ואנדרס כריסטנסטן
קשר נבחרת חוף השנהב היה מבוקש על ידי מספר גדולות ברחבי היבשת, אחרי שהיה בורג חשוב באליפות של מילאן באיטליה. הוא הצטרף בהעברה חופשית אחרי שסיים את חוזהו באלופת איטליה מילאן.
כאמור, קסייה חווה תקופה מצוינת באיטליה, בעונה האחרונה הוא שותף ב-36 משחקים בכל המסגרות, רשם בישול ו-7 שערים, כולל אחד במשחק האליפות נגד ססואולו.
🌪 He'll leave your head spinning 😵💫 pic.twitter.com/IbU6VezbJG
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 4, 2022
הבלם של צ'לסי אנדראס כרסיטנסן, החתמה שהייתה ידועה למעשה כבר מחודש מרץ, כאשר הדני החליט לא להאריך חוזה בצ'לסי. הבלם ה-26 חתם אצל הקטאלונים עד 2026.
בצ'לסי הודיעו על פרידה מכריסטנסן כבר ב-10 ביוני, ורק המצב הכלכלי הבעייתי של הקטלונים מנע את ההכרזה הרשמית עד עכשיו.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנוWelcome to Barcelona, Andreas Christensen! pic.twitter.com/mHy0sO9FvK
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 4, 2022
