"ההצעות מפ.ס.ז' ומריאל מדריד על אמבפה כמעט זהות"
אימו של החלוץ שפכה אור נוסף על סאגת עתידו של בנה • האם הכוכב בדרך דווקא להאריך חוזה במועדון הצרפתי? • ההחלטה הסופית צפויה להתקבל בשבוע הבא
Your browser doesn’t support HTML5 audio
סאגת קיליאן אמבפה ממשיכה להעסיק את הכדורגל האירופי.בצעד די נדיר, אימו של החלוץ, פייזה לאמארי, התבטאה היום (שישי) בנוגע לעתידו של בנה וסיפקה אמירה מעניינת במיוחד.
"ההצעות על קיליאן - מפ.ס.ז' ומריאל מדריד - היו כמעט זהות", אמרה לאמארי. "בני ימשיך לשמור על התדמית שלו ויתן תשובה סופית בקרוב".
על פי הדיווחים בתקשורת הצרפתית, אמבפה יותר קרוב להאריך חוזה בפ.ס.ז' מאשר לעבור לאלופת ספרד אך עם זאת אף אחד לא באמת יודע מה הצרפתי יחליט, חוץ מאשר הוא עצמו וכמובן משפחתו, שסביר מאוד שרוצה שימשיך במולדתו.
כזכור, שמועות רבות צצו (וממשיכות לצוץ) אודות עתיד החלוץ, שכבר סיכם באופן עקרוני עם נשיא ריאל פלורנטינו פרס על הגעתו למדריד, בחוזה עתק של 50 מיליון יורו לעונה.
כעת עולים עוד ועוד דיווחים, ממקורות די אמינים בתקשורת האירופית, על כך שאחד הכוכבים הגדולים ביותר של הכדורגל, שכבר סומן כמי שנמצא רגל וחצי בריאל מדריד, דווקא יישאר במועדון הפאר הצרפתי.
כך או כך, ההחלטה צפויה להתקבל בשבוע הבא, ואולי כבר בראשון הקרוב נדע סופית איפה נראה את קיליאן אמבפה בעונת 22/23.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
