פפ גווארדיולה. עם סיטי חסר לו רק תואר אחד - ליגת האלופות | צילום: AFP

פפ גווארדיולה: "ההיסטוריה לא לטובתנו, נצטרך לשחק יוצא דופן"

מאמן מנצ'סטר סיטי מוכן למשחק חצי הגמר הראשון מול ריאל מדריד בליגת האלופות מחר (שלישי, 22:00): "אומרים שיש להם מזל, אבל האיכות שלהם גבוהה" • ראחים סטרלינג: "הקאמבקים של הבלנאקוס? זה כבר חלק מהעבר בשבילנו"

עונת 21/22 בליגת האלופות מגיעה לישורת האחרונה. מחר (שלישי, 22:00), מנצ'סטר סיטי תארח את ריאל מדריד למשחק חצי הגמר הראשון ותנסה להשיג מקדמה משמעותית לגומלין בברנבאו, מול הקבוצה המעוטרת במפעל.

היום, מאמן סיטי, פפ גווארדיולה, והחלוץ ראחים סטרלינג ערכו מסיבת עיתונאים לקראת המפגש המסקרן. "נגד ריאל גם ניצחתי וגם הפסדתי בעבר", אמר פפ על המאזן האישי שלו מול הבלאנקוס. "הכישרון שלהם גדול מאוד, אין דרך אחרת לנצח אותם אלא עם יותר כישרון".

על יחסי הכוחות מול ריאל: "ההיסטוריה לא לטובתנו. אם נצטרך לשחק מול ההיסטוריה של ריאל לא יהיה לנו סיכוי. זה מבחן גדול עבורנו והמפתח הוא לשחק ולהיות ביחד. נצטרך לתת שני משחקים יוצאי דופן כדי לעבור אותם ולהעפיל לגמר. תמיד נחמד לשחק ברמות האלו מול קבוצות גדולות".

החלוץ ראחים סטרלינג, שכבש העונה 14 שערים ובישל שישה נוספים וינסה להוביל את קבוצתו גם מחר הוסיף: "הקאמבקים של ריאל? זה כבר חלק מעבר. אנחנו מסתכלים על עצמנו ונבוא הכי מוכנים שאפשר כדי לנסות לעבור אותם".

סיטי כזכור היא סגנית אלופת אירופה, ונוצחה בגמר של העונה שעברה ע"י צ'לסי 1:0 משער של קאי האברץ. פפ אמנם יצטרך להתגבר ככל הנראה על המשוכה הקשה ביותר שיכל לקבל, אך לנגד עיניו יעמוד התואר היחיד שחסר לו עם סיטי - גביע האלופות.

סטרלינג. יצליח לפרוץ את הגנת הבלאנקוס?, צילום: רויטרס
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...