"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מפגן כוח נוסף של טורונטו

הראפטורס הוכיחו שאין להם תחרות במזרח עם 105:121 על אינדיאנה, שנעצרה אחרי 6 ניצחונות רצופים • מינסוטה השפילה את הלייקרס 86:108 • אוקלהומה סיטי הופתעה בביתה על ידי וושינגטון 116:98

,עודכן
פאוול. טורונטו ריחפה מעל אינדיאנה // צילום: אי.פי // פאוול. טורונטו ריחפה מעל אינדיאנה

טורונטו (12:30) - אינדיאנה (13:26) 105:121.לראפטורס יש שתי מטרות ברורות: לסיים בראש המזרח את העונה הרגילה וללכת עד הסוף, לפחות בפלייאוף האזורי. בינתיים הם עומדים בהצלחה בחלק הראשון.

הלילה התארחו באולמם הפייסרס, יריבים בולטים בקרב על ראש המזרח, אבל אלה חזרו הביתה חפויי ראש. טורונטו, שאיפשרה לבורג המרכזי שלה, קוואי לנארד, לנוח - הציגה מפגן כוח של ממש בדרך לניצחון מרשים, כשהחל מהרבע השני היא מבצעת בריחה הדרגתית.

בהיעדרו של לנארד, מי שתפס פיקוד הוא נורמן פאוול, שעלה מהספסל והוביל את המנצחים עם 23 נקודות (10 מ-12 מהשדה ו-3 מ-3 מחוץ לקשת). סרג' איבאקה סייע עם 18 נקודות, ובסך הכל היו לראפטורס שמונה שחקנים שקלעו בדאבל פיגרס.

אינדיאנה המאוכזבת קיבלה 21 נקודות ו-9 ריבאונדים מבויאן בוגדנוביץ', שקיבל עזרה גדולה מדמונטאס סאבוניס, שקלע 16, קטף 10 ריבאונדים וחילק 6 אסיסטים. זה לא הספיק לפייסרס, שנעצרו אחרי שישה ניצחונות רצופים.

מינסוטה (21:19) - לייקרס (19:21) 86:108.נתחיל עם האורחים מלוס אנג'לס, שמגלים עד כמה הם קבוצה חלשה בלי לברון ג'יימס, וגם מבינים שלא לחינם הקבוצה מחפשת להתחזק עם עוד כוכב אחד לפחות. בהיעדרו של קינג ג'יימס הפצוע, גם קבוצה כמו הטימברוולבס חוגגת על חשבון הלייקרס.

לאנס סטיבנסון הוביל את המפסידים עם 14 נקודות בסך הכל וברנדון אינגרם הוסיף 13, כשאיש מהם או מחבריהם לקבוצה לא מצליח לנער מעליו את הבינוניות.

מנגד, מינסוטה פשוט ניצלה את ההזדמנות כדי לצמצם את המינוס במאזן הכללי, כשהיא מציבה שני קלעים מובילים, שחיסלו כמעט לבדם את היריבה. היו אלה קרל אנתוני טאונס שקלע 28 נקודות וקטף 18 ריבאונדים ואנדרו וויגינס עם מספר זהה של נקודות. ג'ף טיג שקלע 15, פיזר 11 אסיסטים ועזר להתקפת הוולבס לרוץ לניצחון.

ווסטברוק מול וושינגטון. עוד טריפל דאבל מבוזבז לכוכב הת'אנדר // צילום: אי.פי

אוקלהומה סיטי (14:25) - וושינגטון (24:16) 116:98.על הנייר אמורים היו הת'אנדר לאסוף ניצחון ביתי קליל, אבל הוויזארדס, אחרי מחצית ראשונה צמודה, פתחו פער מפתיע שצמח עד ל-18 נקודות בסיומו של המשחק.

בראדלי ביל היה האיש המרכזי של וושינגטון עם 25 נקודות ו-6 אסיסטים, אבל הוא לא ניצח את אוקלהומה סיטי לבד. אוטו פורטר ג'וניור הוסיף 20 נקודות משלו, וג'ף גרין בלט אף הוא עם 16 נקודות.

ראסל ווסטברוק שוב עשה ככל העולה על רוחו על המגרש, אבל הבעיה שלקבוצה שלו זה לא הספיק. אחד השחקנים המגוונים והמוכשרים ביותר באן.בי.אי סיים עוד משחק של טריפל דאבל - 22 נקודות, 15 ריבאונדים, 13 אסיסטים - כשהוא יורד מאוכזב מהפרקט.

שאר התוצאות:אטלנטה - מיאמי 82:106, שיקגו - ברוקלין 117:100, קליפרס - אורלנדו 96:106, פיניקס - שארלוט 119:113.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר