"השריקה הכי גרועה שראיתי": ה-NBA בהלם מההרחקה של אוסטין ריברס

סערה בליגה הטובה בעולם בעקבות שריקה שנויה במחלוקת במשחק בין דנבר לאינדיאנה • קווין דוראנט: "זה מביך" • ריברס: "בחיים לא הורחקתי בגלל דבר כזה מגוחך, הליגה חייבת לבדוק את זה"

ריברס וסטיבנסון בעימות שהוביל לטכנית הראשונה, צילום: AP

סערת שיפוט ב-NBA בעקבות שריקה שנויה במחלוקת שהובילה להרחקתו של שחקן דנבר אוסטין ריברס מהמשחק מול אינדיאנה הלילה (בין רביעי לחמישי).

לאנס סטיבנסון מאינדיאנה ידוע כשומר שיכול להוציא את השחקן שמולו מדעתו, ובמהלך הרבע הרביעי התפתח עימות בינו לבין ריברס, שזיכה את שניהם בעבירות טכניות. פחות מדקה לאחר מכאן השופט טוני בראדרס שרק לעבירה טכנית נוספת של ריברס, זאת בעקבות מה שנראה כהכנסת מרפק לפניו של סטיבנסון.

ריברס הורחק אוטומטית מהמשחק בשל שתי עבירות טכניות, אלא שבהילוכים החוזרים ניתן לראות בבירור שריברס אפילו לא פגע בסטיבנסון עם המרפק.

"בחיים שלי לא הורחקתי בגלל שריקה כל כך מגוחכת. ברצינות, מעולם לא", כתב השחקן המורחק ברשתות החברתיות לאחר המשחק והוסיף, "הליגה חייבת לבדוק את זה".

מאמן הנאגטס מייקל מאלון אמר לאחר המשחק שהשופט טוני בראדרס הסביר לו שהמהלך של ריברס עם המרפק היה "בזדון", למרות שלא נוצר מגע בין השניים. לפי הדיווחים, דנבר מתכוונת לפנות להנהלת הליגה בנושא.

ברשתות החברתיות התפתחה סערה בעקבות ההרחקה כאשר קווין דוראנט כתב: "זה מביך", ודמיאן לילארד הסכים איתו: "זה בהחלט מביך". גולש בטוויטר כתב: "על זה ריברס הורחק? השופטים פשוט בדיחה", וגולש נוסף כתב: "זו אחת מהשריקות הכי גרועות שראיתי בחיים שלי".

יתרון השיא של דנבר במשחק היה 31 נקודות, אך היא נאלצה לשרוד ריצה מאוחרת של אינדיאנה, ולבסוף ניצחה, 118:125. ניקולה יוקיץ' סיים את המשחק עם 37 נקודות, 13 ריבאונדים ו-9 אסיסטים ב-15 מ-19 מהשדה. הניצחון שם את הנאגטס במקום החמישי במערב.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר