"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

שיתוף כתבה
NBA: ניצחון שביעי ברציפות לפיניקס, הפעם על יוטה
דווין בוקר וכריס פול הובילו ל-109:115 מול הרכב חסר של הג'אז • שיקגו התגברה על קאמבק מאוחר של אוקלהומה סיטי, קווין לאב להט בניצחון הצמוד של קליבלנד על הניקס
דווין בוקר | צילום: AP

NBA: ניצחון שביעי ברציפות לפיניקס, הפעם על יוטה

דווין בוקר וכריס פול הובילו ל-109:115 מול הרכב חסר של הג'אז • שיקגו התגברה על קאמבק מאוחר של אוקלהומה סיטי, קווין לאב להט בניצחון הצמוד של קליבלנד על הניקס

מערכת ספורט היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

ארבעה משחקים בלבד נערכו הלילה (בין שני לשלישי) בליגת ה-NBA כאשר במוקד הניצחון שלפיניקסעל יוטה החסרה.

פיניקס (9:37) - יוטה (18:30) 109:115

מוליכת המערב ממשיכה לרשום תוצאות טובות עם ניצחון שביעי ברציפות. דווין בוקר קלע 33 נקודות וכריס פול קלע 15 מ-27 הנקודות שלו במשחק ברבע הרביעי בדרך לניצחון על יוטה החסרה. פול היה קרוב לטריפל דאבל עם 14 אסיסטים ו-9 ריבאונדים. הסאנס מחזיקים במאזן הטוב בליגה – 9:37 – שווה לפתיחה הטובה ביותר של פיניקס מאז הקבוצה של 2006/7.

יוטה נאלצה להתמודד ללא שישה מתשעת השחקנים המובילים שלה בשל פציעות - דונובן מיטשל, רודי גובר, בויאן בוגדנוביץ', ג'ו אינגלס, מייק קונלי ורויס אוניל - ורשמה הפסד 8 ב-11 המשחקים האחרונים. הג'אז פיגרו ב-13 נקודות במחצית הראשונה אבל הצליחו להגיע ברבע הרביעי ליתרון 91:95. פיניקס ענתה בריצת 2:14 והבטיחה את הניצחון.

ג'ורדן קלארקסון הוביל את יוטה עם 22 נקודות, כולל 3 שלשות רצופות ברבע האחרון, ששמרו על המשחק פתוח בדקות הסיום.

אוקלהומה סיטי (33:14) - שיקגו (17:29) 111:110

ניקולה ווצ'ביץ' סיים עם 26 נקודות ו-15 ריבאונדים ושיקגו נשארה עם הניצחון למרות קאמבק של אוקלהומה סיטי ברבע האחרון. הבולס כבר הובילו ב-28 נקודות ברבע השלישי, אבל הת'אנדר הגיעו עד כדי הזדמנות להשוות בדקות הסיום. שיי גילג'ס אלכסנדר (31 נק' ו-10 אס') החטיא שלשה שיכולה הייתה לשלוח את המשחק להארכה כשנותרו 2.3 שניות לשחק.

הבולס הגיעו למשחק בהרכב חסר ללא דמאר דרוזן, לונזו בול ואלכס קארוסו. מי שסייעו לווצ'ביץ' הם הרוקי איו דוסונמו עם שיא אישי של 24 נקודות, וזאק לאבין עם 23.

קליבלנד (19:29) - ניו יורק ניקס (21:23) 93:95

קווין לאב קלע 20 נקודות – כולל ריצה של שלוש שלשות רצופות בתוך 67 שניות ברבע השלישי שהטריפה את הקהל הביתי – בעונה הטובה ביותר של קליבלנד מאז 2018 עם לברון ג'יימס. דריוס גרלנד הוסיף 13 נק' ו-12 אסיסטים בדרך לניצחון ה-29 של הקאבלירס העונה, כאשר בעונה שעברה הם רשמו 22 ניצחונות בלבד. ג'וליוס רנדל החטיא הזדמנות לנצח עבור הניקס עם שלשה על הבאזר.

במשחק נוסף:ניו אורלינס (28:18) - אינדיאנה (31:17) 113:117

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...