"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מסתמן: טריו מאיים גם בוושינגטון?

בארה"ב מדווחים כי הוויזארדס בוחנים את האפשרות לצרף בטרייד את קריסטפס פורזינגיס, הסנטר הלטבי של דאלאס, שיככב לצדם של ווסטברוק וביל

,עודכן
צילום: אי-אף-פי // קריסטפס פורזינגיס. בקרוב עם דני?

האם גם אצל וויזארדס הולכים על טריו מאיים במיוחד? בארה"ב מדווחים הבוקר (חמישי) כי בוושינגטון בוחנים את האפשרות לצרף בטרייד לקבוצה ועוד לפני תום מועד ההעברות לקראת סוף חודש מארס את קריסטפס פורזינגיס, הסנטר הלטבי של דאלאס.

עוד מדווח כי בקבוצתו של דני אבדיה בדומה לטריו שנבנה העונה בברוקלין נטס, מעוניינים בכוכב שלישי, שישלים את ראסל ווסטברוק ובראדלי ביל. נכון לעכשיו, המאבריקס עדיין לא הגיבו להתעניינות אך מה שבטוח הוא, שאם פורזינגיס אכן יעבור לוושינגטון, הדבר יתרחש רק במסגרת טרייד גדול בו מספר שחקנים יעברו בחזרה מהבירה לדאלאס.

פורזינגיס, שמעמיד העונה ממוצעים סבירים של 20.5 נקודות ו-8.2 ריבאונדים למשחק, 'יושב' על חוזה של 158 מיליון דולר אצל המאבריקס שם קיוו לממוצעים קצת יותר גבוהים מצידו של הסנטר הלטבי, שעבר לשורותיהם בינואר 2019 היישר מהתפוח הגדול (ניו יורק ניקס).

ראסל עם נטו ואבדיה. בקרוב חיזוק מטקסס? // צילום: רויטרס
ראסל עם נטו ואבדיה. בקרוב חיזוק מטקסס? // צילום: רויטרס
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר