קייל קוזמה: "כשאבדיה יסדר את הראש שלו, הכל יתחבר"
חברו לקבוצה של הישראלי התבדח בסיום הניצחון של וושינגטון על שארלוט • אבדיה על יום ההולדת שלו: "אל תדאגו, לא חגגתי עד מאוחר"
Your browser doesn’t support HTML5 audio
וושינגטון ודני אבדיה ממשיכים להתחבר ממשחק למשחק.הלילה (בין שני לשלישי) הוויזארדס השיגוניצחון יקר על שארלוט 121:124, בו הישראלי סיפק 8 אסיסטים ו-4 חטיפות (שיאי קריירה), ו-7 נק' ב-40 דקות על הפרקט (שיא עונתי).
"אני רואה בו הרבה מעצמי כשהייתי צעיר", אמר עליו בסיום הניצחון חברו לקבוצה, קייל קוזמה, "הוא חושב יותר מדי זה נכן, אך ברגע שהוא יסדר את הראש שלו, הכל יתחבר וזה הולך להיות מטורף".
אבדיה עצמו, שגם חגג יום הולדת 21, סיפר לאחר המשחק: "נראה כאילו חגגתי כל הלילה כי נראיתי עייף על המגרש אך אל דאגה, זו לא קורונה. אנחנו מניעים כדור בצורה טובה, סומכים אחד על השני, קולעים, כולם מעלים רמה. אנחנו משחקים נהדר יחד". הישראלי גם פרגן בחזרה לקוזמה: "לקייל יש ביטחון גדול ומאז שהתחיל לשחק איתי הוא גם טוב יותר באחד על אחד. השמיים הם הגבול בשבילו".
כשנשאל כיצד חגג ענה אבדיה: "הלכתי למסעדה נחמדה עם המשפחה הקרובה, אבל לא עד מאוחר".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
