"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
NBA: מעל 100 נדבקים בדצמבר

התפרצות בוושינגטון? קנטביוס קולדוול-פופ נדבק בקורונה

מאמן הוויזארדס אישר: אחרי המסע במערב, חברו לקבוצה של דני אבדיה נמצא חיובי • למעלה מ-100 שחקני NBA נכנסו לפרוטוקול הקורונה בדצמבר

,עודכן
0השמעה
KCP עם אבדיה, צילום: AFP

התפרצות הקורונה בליגה הטובה בעולם ממשיכה לאיים על המשך העונה. הערב (שלישי) עלה מספר השחקנים שנכנסו לפרוקטול הקורונה ב-NBA ל-101 רק בחודש דצמבר, וסך הכל 117 מתחילת העונה.

אחד השחקנים שנדבקו הוא קנטביוס קולדוול-פופ, הפורוורד של וושינגטון וויזארדס, כך אישר הערב מאמן הקבוצה ווס אנסלד ג'וניור. הקבוצה של דני אבדיה חזרה אחרי מסע משחקים במערב ובין חמישי לשישי היא צפויה לפגוש את ניו יורק ניקס. מוקדם יותר השבוע נדחה המשחק של וושינגטון עם ברוקלין נטס, שסובלת מהתפרצות קורונה נרחבת.

בתוך כך, דווח כי הליגה הודיעה לקבוצות שמשתתפות במשחקי חג המולד כי נעשית הכנה למקרה שהמשחקים יידחו.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

בסקרמנטו שבעה שחקנים נמצאים בבידוד בהתאם לפרוטוקול הקורונה, לאחר שנימיאס קווטה הצטרף הערב. באטלנטה שני שחקנים נכנסו הערב לפרוטקול - דנילו גלינארי וקלינט קאפלה. גם בטורונטו חמישה שחקנים נמצאים כעת בבידוד.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר