מחצית שנייה חלשה וערב נוראי מחוץ לקשת: ניתוח ההפסד של וושינגטון

דני אבדיה וחבריו סיימו מסע של ארבעה משחקי חוץ עם הפסד לסן אנטוניו בטקסס, ה-22 של המועדון ברצף, ויחזרו הביתה בלילה שבין רביעי לחמישי, בתקווה לשפר את מאזנם בצמרת המזרח מול מינסוטה

קייל קוזמה. מה דני אומר? , AP
קייל קוזמה. מה דני אומר?, צילום: AP

וושינגטון וויזארדס הפסידה בפעם ה-22 ברציפות לסן אנטוניו בטקסס, והגורמים לכך היו מחצית שנייה שבה ספגה 71 נקודות ויום קליעה איום ונורא מחוץ לקשת.

ה-116:99 לספרס סגר מסע של ארבעה משחקי חוץ עם מאזן 2:2, והשאיר את הוויזארדס ללא ניצחון בטקסס מאז דצמבר 1999. אבדיה וחבריו (מאזן 8:13 העונה) עוד הובילו ב-10 בתחילת המחצית השנייה, אבל מאז לא הצליחו לעצור התקפה את ההתקפה המהירה והמגוונת של הספרס, שקלעו 17 נקודות במתפרצת מול 0 של האורחת.

דני אבדיה, צילום: AP

הוויזארדס דייקו רק ב-9 מ-31 ניסיונות לשלוש (29%), כשהפורוורד הישראלי מסיים רק עם 2 נקודות (1 מ-6 מהשדה, 0 מ-3 מהשלוש) ו-4 ריבאונדים ב-21 דקות. ערב סולידי של בראדלי ביל, שקלע 18 נקודות וחילק 8 אסיסטים, לא עזר.

בלילה שבין רביעי לחמישי (02:00) יחזרו הוויזארדס לקפיטל וואן ארנה, למשחק מול מינסוטה טימברוולבס, בתקווה לשפר את מאזנם עוד יותר בצמרת המזרח.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר