"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"דני אבדיה רק בן 20 אבל משחק כמו שצריך כל הזמן"
למרות שקלע רק 9 נק' בהפסד של וושינגטון לשארלוט, ברשת מצאו גם את הזמן למחמאות לישראלי • כתב ה-NBC צ'ייס יוז: "המהלך של אבדיה מראה את הפוטנציאל ההתקפי שלו, זה יוצא דופן עבור שחקן בגובה שלו"
דני אבדיה. ממשיך להרשים | צילום: AP

"דני אבדיה רק בן 20 אבל משחק כמו שצריך כל הזמן"

למרות שקלע רק 9 נק' בהפסד של וושינגטון לשארלוט, ברשת מצאו גם את הזמן למחמאות לישראלי • כתב ה-NBC צ'ייס יוז: "המהלך של אבדיה מראה את הפוטנציאל ההתקפי שלו, זה יוצא דופן עבור שחקן בגובה שלו"

מערכת ספורט היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

ההפסד של וושינגטון לשארלוט הלילה(בין רביעי לחמישי) אמנם קטע את רצף חמשת הניצחונות הרצופים של קבוצתו של דני אבדיה, אך 9 נק' שלו ו-11 ריבאונדים של הישראלי שוב סידרו לו מחמאות בנוגע לעתיד.

"המהלך של אבדיה מראה את הפוטנציאל ההתקפי שלו, זה יוצא דופן עבור שחקן בגובה שלו", צייץ כתב ה-NBC צ'ייס יוז. "זו התבוננות סובייקטיבית, אבל נראה שדני אבדיה משחק הערב בביטחון מוגבר. בנוסף להגנה שלו, הוא משחק באגרסיביות מבורכת בהתקפה", רשם עליו ג'וש רובינס, כתב "אתלטיק".

ברשת גם ידעו להחמיא לישראלי שרק הולך ומשתפר ממשחק למשחק: "רק בן 20 אבל משחק כמו שצריך כל הזמן", "שחקנים קולעים באחוזים גרועים יותר מהממוצע הרגיל שלהם כשדני אבדיה נמצא מולם".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...