עונתה ה-75 של הליגה הטובה בעולם נפתחה הלילה (בין שלישי לרביעי), וללא ספק אחד הרגעים הגדולים שנזכור מליל הפתיחה הוא טקס חלוקת טבעות האליפות שנערך לפני המשחק בין מילווקי האלופה לברוקלין.
שחקנה של מילווקי קריס מידלטון התרגש כמו כולם: "מילווקי, עשינו את זה, סוף סוף! אנחנו צריכים להודות להרבה אנשים ובעיקר לאוהדים, בלעדיהם זה לא היה קורה. גם כשהייתם פה, באולם, מחוצה לו או ברחבי העולם - הרגשנו אתכם. תודה".
בתוך כך, המשחק השני של הליל הפגיש את ל.א לייקרס וגולדן סטייט, בו ניצחו הווירירס. לחבורה מלוס אנג'לס ישנם כבר שבעה הפסדים (שישה בהכנה) והם ממשיכים להיראות רע בפתיחת העונה.
ראסל ווסטבורק היה על המוקד, עם משחקו השמיני הכי גרוע בהיסטוריה (8 נק' ב-35 דק'). לברון ג'יימס הגן על הרכז בסיום: "אני חושב שעברו לו הרבה דברים בראש. בכל זאת, הוא ילד מלוס אנג'לס והיה עליו הרבה לחץ. אני יכול רק לדמיין כמה חברים ובני משפחה יצרו איתו קשר במהלך 48 השעות האחרונות ותהו אם הם יכולים לבוא לראות את המשחק הראשון שלו כלייקר. הדרישות האלה יעלמו ככל שהעונה תימשך. אני לא דואג לראס בכלל".

