מדר. יגיע ל-NBA בעונה הבאה? | צילום: צילום מסך

ים מדר מתכונן לליגת הקיץ: "אשחק השנה ב-NBA"

הישראלי שנמנה בסגל בוסטון בליגת הקיץ מוכן לקראת העונה הבאה: "מרגיש בנוח במשחק שלי" • הישראלי יקווה להרשים ולחתום על החוזה בסלטיקס באופן רשמי • סטף קרי חתם על חוזה חדש בגולדן סטייט עבור סכום מטורף • כרמלו אנתוני מצטרף ללייקרס

ים מדר נכלל באופן סופי בסגל של בוסטון לקראת ליגת הקיץ, כך הודיעה היום (שלישי) הקבוצה. הישראלי, שמקווה להרשים ולחתום על חוזה רשמי בסלטיקס שוחח עם העיתונאים בפעם הראשונה.

"אני מתכנן לשחק השנה בסלטיקס", אמר מדר. "מרגיש בנוח במשחק שלי. זו רמה חדשה, אתגר. אני יודע שזו תהיה השנה שבה אגיע ל- NBA,  מתרגש לקראת זה".

על השנה האחרונה אמר: "העונה הייתה מצוינת בשבילי. צמחתי ושיפרתי הרבה דברים אצלי. אני מבין את המשחק הרבה יותר ממה שהבנתי בעונות האחרונות".

יש לציין כי מדר טרם סגר על חוזה באופן רשמי בסלטיקס ומן הסתם שההתרשמות ממנו בליגת הקיץ תגדיל את הסיכויים לכך. 

מדר יהיה אחד מארבעת הגארדים שיהיו בסגל בוסטון. השלושה האחרים הם פייטון פריצ'רד, קארסן אדוארדס ורומאו לנגפורד. משחקה הראשון ייערך ביום ראשון מול אטלנטה ולאחריו יפגשו את דנבר ופעמיים את אורלנדו.

בתוך כך, סטף קרי חתם על חוזה חדש בגולדן סטייט ל-4 עונות עבור לא פחות מ-215 מיליון דולר(!) והפך לשחקן הראשון שחותם פעמיים על חוזים של למעלה מ-200 מיליון דולר. בנוסף, לוס אנג'לס לייקרס הודיעה על החתמתו של כרמלו אנתוני על חוזה לעונת אחת.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
קרי. סכום שיא, פעמיים, צילום: גטי אימגס,
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...