פופוביץ': "לא מבין, היינו אמורים לנצח ב-30 הפרש?"
מאמן נבחרת ארה"ב לאחר ההפסד לצרפת בפתיחת המשחקים האולימפיים: "אחרי הפסד אתה מאוכזב, לא מופתע" • האם ה"דרים טים" עדיין המועמדת הבכירה לזהב?
Your browser doesn’t support HTML5 audio
מבחינתנו הפתעה, מבחינת גרג פופוביץ' לא. היום (ראשון)הפסידה נבחרת ארה"ב לצרפת 83:76במשחק הפתיחה של טוקיו 2020 ולמעשה נוצחה לראשונה מאז ההפסד לארגנטינה באתונה 2004.
"כשאתה מפסיד משחק אתה לא מופתע. אתה מאוכזב. אני לא מבין את המילה "מופתע". זה סוג של "מחסל" את הקבוצה הצרפתית, כאילו אנחנו אמורים לנצח אותם ב-30 הפרש. זו קבוצה טובה", כך סיכם המאמן המפסיד גרג פופוביץ' את המשחק.
עוד הוסיף המאמן: “יש הרבה קבוצות נהדרות ברחבי העולם, בהן משחקים גם שחקני NBA. הפער מצטמצם מדי שנה".
על העובדה שכולם חשבו שנבחרת ארה"ב תנצח בקלות: "אני חושב שזה קצת חטא ההיבריס אם אתה חושב שהאמריקנים אמורים פשוט לגלגל את הכדורים ולנצח. אנחנו חייבים לעבוד בשביל זה בדיוק כמו כולם. במשך 40 הדקות האלה הם שיחקו טוב יותר מאיתנו".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
